Излезе нов сезон на Into the Night

Втори сезон е вече достъпен за гледане по Netflix.

Сериалът с българска нишка от миналата година „В нощта“ вече направи премиерата на втория си сезон. Продукцията определено не е от най-висококачествените, но имаше достатъчно интересни елементи, за да ви задържи пред екрана до последния си епизод (прочетете ревюто на първи сезон тук). Сега разнообразният актьорски състав от цяла Европа продължава историята на екипажа на самолета, скрил се в българския бункер от изпепеляващото слънце.

Макар и да са намерили пристан в апокалипсиса, героите ще продължат да бъдат под напрежение. Войниците не са особено дружелюбни към цивилните, а инцидентът с храната поставя оцеляването на всички под въпрос. Единствената надежда е бункерът със семената в Норвегия, но дотам може да се стигне само ако отново се вкара в употреба самолетът… Междувременно, по света има и няколко други оцелели – дали с общи усилия ситуацията на последните останки от човечеството няма да стане по-добра? Или пък те ще влязат в конфликт, за да удължат с няколко дни мизерното си съществуване?

Явно около сериала не се вдига много шум, защото разбрахме за премиерата му чак днес. Единствените тийзър и трейлър са качени в канала на Netflix преди 1 и преди 3 седмици, така че и самата стрийминг платформа залага на пестелив маркетинг. Стискаме палци втори сезон да е по-стегнат и издържан от първи, феновете на сериала да се върнат пред екраните за новите епизоди и продукцията да бъде дълголетна.

1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

Не е от най-качествените сериали, но определено предлага интересна концепция и си заслужава гледането. А и е хубаво да подкрепяме европейското кино, макар и през Нетфликс.