Какви чудеса се случват на Среднощната литургия?

Трейлър за сериала Midnight Mass.

Майк Фланаган е име, което феновете на съвременния хорър определено трябва да са чували, тъй като през последното десетилетие може да се похвали с доста качествена продукция. Прочу се с Absentia и Oculus, взе някой лев от Ouija: Origin of Evil и Doctor Sleep, а накрая се устрои в Netflix, където направи Gerald’s Game, The Haunting of Hill House и The Haunting of Bly Manor.

Следващият му проект отново е сериал, а заглавието му е Midnight Mass или „Среднощна литургия“. Докато на обитаваните имения той беше създател и режисьор, тук той е 3 в 1 – създател, режисьор и сценарист. Действието се развива на малкото островче Крокет, което е толкова спокойно, че е почти като мъртво. Там обаче започват да се случват прекрасни чудеса, но и злокобни поличби – всичките заради пристигането на нов свещеник. Горе-долу по същото време там се завръща и младеж с накърнена репутация.

Сред актьорите виждаме много познати лица от Haunting сериалите като Кейт Сийгъл, Хенри Томас, Анабет Гиш, Робърт Лонгстрийт, Рахул Коли, Саманта Слоян и Алекс Есой.

Премиерата на целия първи сезон е на 24 септември по Netflix.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |