paranormal activity next of kin

Приготвили са ни още една Паранормална активност

Тийзър за Paranormal Activity: Next of Kin.

„Паранормална активност“ се смята за миниреволюция в хорър жанра. Филмът беше заснет с нищожен бюджет, но стана тотален хит благодарение на псевдодокументалния си стил, заради който свръхестествените ужаси изглеждаха доста по-реалистични. Успехът доведе до множество продължения, кое от кое по-тъпо.

Сега продуцентите са ни приготвили още едно, като този път кината ще бъдат пощадени и то ще излезе директно на стрийминг. Щастливата платформа е Paramount+ (а коя ще има честта да го покаже и у нас – предстои да видим – ако изобщо се намери такава). Вчера беше пуснат и първият тийзър:

https://www.youtube.com/watch?v=1HayTRpoS8U

Любопитно е, че никакви детайли от сюжета на „Паранормална активност: Наследник“ не са обявени, дори и синопсис. В тийзъра ни се загатва, че става въпрос за младо момиче, което се завръща у дома, но семейството й се е присъединило към култ и това ще доведе до неприятни свръхестествени събития за всички – това обаче засега си е чиста спекулация. Важното е, че филмът няма да продължава стари истории, а ще бъде ново начало за франчайза, който минава изцяло в интернет.

Продукцията е завършена и премиерата в САЩ ще бъде на 29 октомври.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата