Тийзър за последния сезон на „Експанзията“

Отново ще гледаме The Expanse през декември.

Екипажът на Росинанте вече е с един член по-малко, но битките им все още не са приключили. Предстои им последен шести сезон, в който може би най-накрая ще договорят мир между белтърите и Земята. Разбира се, за целта ще трябва и Крисджен Авасарала да се развихри, с типичните за нея каруцарски псувни.

През първите си три сезона The Expanse вървя по телевизия Syfy. След това беше спрян там, но спасен от Amazon Prime, които направиха още три – и то доста успешни. Това може да е краят за сериала, но не е сигурно, че ще е краят за франчайза. Главните сценаристи държат да си карат по книгите (макар и вече да са променили доста от техните елементи) и са планирали 9 сезона – колкото са и романите в поредицата (всъщност, още са само 8, но се очаква и девети). Финалът на шестата книга спокойно може да бъде финал и на сериала, тъй като седма, осма и девета се развиват десетилетия по-късно. Но все пак има история и за тях. Може би ще ни подготвят сериал разклонение, или пък филми? Стискаме палци да има още.

Иначе шести и последен сезон на „Експанзията“ ще започне да излиза на 10 декември, след което останалите 5 ще излизат всеки петък. Последният епизод се очаква на 14 януари (ще бъдат само 6).

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |