Трейлър за трети сезон на „Аз, вещицата“

A Discovery of Witches завършва със седем нови епизода догодина.

Сериалът по поредицата „Аз, вещицата“ на Дебора Харкнет скоро ще покаже своя финал. Още преди края на първи сезон, BBC и HBO се зарадваха на успеха му и го подновиха за втори и трети. Втори сезон завърши тази година, а сега имаме и трейлър за седемте епизода на трети. Те ще завършат историята и сериала, като вероятно сюжетът ще продължи да се придържа сравнително близо към оригиналната трилогия.

A Discovery of Witches разказва за библиотекарката Даяна Бишъп, която е и вещица. Един ден тя попада на омагьосан ръкопис и откритието й предизвиква суматоха сред вещици, вампири и демони. Тя се запознава с вампира Матю и двамата се влюбват, с което своеобразно се опълчват на клановете си. Във втори сезон двамата се пренасят в 16-ти век, където преживяват интересни приключения.

В трети сезон Даяна и Матю се връщат обратно в настоящето, като Даяна е бременна с близнаци. Всички се страхуват от раждането, тъй като не се знае какви сили ще имат децата на вампир и вещица. Ще успеят ли двамата влюбени да помирят клановете и да заживеят щастливо?

Премиерата на сезона ще бъде през 2022 година.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |