Arcane е подновен за втори сезон

Анимационният сериал по League of Legends е успех за Netflix.

След като пусна своя „Акт 3“ по Netflix, сериалът Arcane официално обявява, че вече подготвя втори сезон. Адаптацията на игрите League of Legends на Riot Games получи редица похвали от фенове и критици за качеството на сюжета и анимацията си. Последната е дело на Fortiche Production, които комбинират 2 и 3D, за да създадат свой уникален стил.

Arcane беше разделен на три акта с по три епизода, като историята в тях е предистория на игрите. Проследява се произходът на шампионите от LoL в Пилтоувър и Зоун, като главните героини са двете сестри Вай и Джинкс, през очите на които виждаме конфликта между двата града. Сериалът обаче е самостоятелен продукт, който не очаква от зрителите си да знаят каквото и да било за игрите, така че може да се гледа спокойно и от фенове, и от нефенове. Първи сезон завърши с отворен край, така че феновете силно се надяваха на тази новина. За нейното обявяване дори е направено кратко клипче:

Предвид многото позитивни реакции и отзиви, не е учудващо, че Netflix са подновили сериала. Нещо повече, оказва се, че Arcane е вторият най-популярен сериал на Netflix в света в момента.

Не са разкрити никакви детайли за втори сезон, но вероятно много от героите ще се завърнат. Стискаме палци продукцията да не се бави прекалено, като анимационните сериали на Netflix обикновено излизат с по-кратки промеждутъци между сезоните, в сравнение с игралните.

2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Засега без. Но винаги сме отворени за публикуване на ревюта и ще приветстваме отзив за този сериал.

Sluffy

Без ревю за сериала?