1 коментар
spiderman-homecoming tt

Нов трейлър за „Спайдър-мен: Няма път към дома“

Враговете на човека-паяк от всички вселени се събират на главата на текущата итерация на Питър Паркър.

Вече знаем доста за третата част на „Спайдър-мен“ с Том Холанд в главната роля, част от вселената на „Отмъстителите“. В предишния трейлър видяхме как Питър Паркър и доктор Стрейндж се опитват да направят магия, чрез която целият свят да забрави кой точно се крие зад маската на човека-паяк. Тя обаче се обърква и води до огромни проблеми – вселените се смесват и врагове на други версии на Спайдър-мен (тези с Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд в главните роли) се стоварват в техния свят. Новият трейлър показва какво се случва след това и, честно казано, малко е изненадващо.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Дали трейлърът не ни подсказва, че Питър Паркър се сприятелява с доктор Октопус и реално двамата няма да са врагове? Това би обяснило и сцената, в която човекът-паяк има механични пипала на гърба си – може би двамата се съюзяват, за да борят по-голямо зло. Също така, отношенията между Питър и д-р Стрейндж изглеждат обтегнати – дали двамата няма да се превърнат във врагове? Питър не изглежда решен да убива враговете си, само защото Стрейндж му е казал, че са такива, докато докторът е твърдо убеден, че те трябва да умрат.

Остават обаче достатъчно много неразкрити моменти – кой толкова пристига в края на трейлъра, кой ще е истинският злодей и дали в някой момент няма да изскочат и старите спайдър-мени, въпреки че актьорите отричат да са във филма. Феновете вероятно ще разпознаят и още една препратка към старите филми – в „Невероятния спайдър-мен 2“ Гуен пада от мост и умира. Тук тази роля се изпълнява от Зендая като Мери Джейн – вероятно ще оцелее, но ако сцената е включена, дали няма да я спаси именно човекът-паяк на Андрю Гарфийлд? При всички положения, маркетингът на Spider-Man: No Way Home определено успява да развълнува почитателите на супергероя.

„Спайдър-мен: Няма път към дома“ тръгва по кината от 17 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата