Трейлър за вампира Морбиус

Джаред Лето става суперзлодей.

Миналата седмица излезе трейлър за нов филм от вселената на Марвел. В случая, той е разработен от Сони, но предвид пост-кредит сцената на „Венъм 2“ и няколкото важни кадри тук, ясно е, че всички филми рано или късно ще се обединят – ако не в една вселена, то в мултивселена. Да не изпреварваме обаче събитията – първо трябва да се запознаем с доктор Морбиус, който се превръща във вампир, за да остане жив.

В главната роля е небезизвестният Джаред Лето, превъплъщавал се в Жокера, Ниандър Уолъс от „Блейд Рънър 2049“, Паоло Гучи в „Домът на Гучи“ и др. интересни роли. Тук той играе доктор Майкъл Морбиус, учен с рядко заболяване на кръвта, отчаяно търсещ лекарство на прага на смъртта. В крайна сметка го намира, макар и това да го превръща във вампир. Освен, че той вече е жив и здрав, той получава редица свръхчовешки способности, но и жажда за кръв.

Феновете на Марвел са развълнувани не само защото рядко се правят филми за суперзлодеи, но и защото в трейлъра се виждат няколко препратки към други персонажи. Включително имаме и кадър на Майкъл Кийтън като Лешояда от „Спайдър-мен: Завръщане у дома“, който потвърждава, че „Морбиус“, „Венъм“ и „Спайдър-мен“ се развиват в една и съща вселена. Или поне мултивселена – тепърва ще разберем до какви мешавици ще доведе следващият филм с Човека-паяк и Доктор Стрейндж.

Премиерата на Morbius е на 28 януари 2022.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Ето това чакам. Венъм на стероиди.

Славяна

До каквито и мешавици да доведе, ще е епиичноооо 😃😃 Морбиус ми беше доста любим като бях малка., така че хайде по-бързичко да излиза.