1 коментар
ghosts-cbs-banner

Комедия за призраци е хит по CBS

Първи сезон на Ghosts завърши съвсем скоро, но сериалът вече е подновен за втори сезон. Британският оригинал пък чака четвърти сезон.

Пропуснали сме съществуването на този сериал, но явно е трябвало да бъдем по-бдителни, защото той всъщност е хит – една от най-гледаните комедии на телевизионния сезон. Пуснат е по американската телевизия CBS в края на миналата година, а последният епизод от дебютния му сезон е излъчен само преди няколко дни. Сериите са гледани средно от по над 8 милиона зрители, което си е успешен рейтинг отвсякъде. Затова и не е изненада, че вече му е поръчан втори сезон, който вероятно ще излезе още тази година през есента.

В сериала става дума за млада двойка, която наследява къща в провинцията. Оказва се, че имотът не само е пред разпад, но и е обладан от духовете на всички предишни обитатели. Младежите обаче не се отказват и някак успяват да съжителстват със свръхестествените си съквартиранти, но това води до много забавни ситуации. Ето и трейлър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Жената в главната роля я познавате от „Аз, зомбито“ – Роуз Макайвър. Създателите на сериала Джо Уайзман и Джо Порт пък вече са уважавани в Холивуд заради другата им творба „Новото момиче“. Ghosts обаче не е оригинална продукция, а всъщност е римейк на успешен британски сериал със същото име. За неговото съществуване също не сме разбрали, но той продължава от 2019 насам и вече има 3 сезона с очакван през тази година четвърти. Ето и неговият трейлър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Видимо е, че американската версия е адаптирала британската доста дословно. Явно концепцията е достатъчно добра, за да бъде успешна и от двете страни на Атлантическия океан. Двата сериала изглеждат доста евтини, което обяснява защо медиите не пишат повече за тях, но с успеха на „Духове“ и в двата му варианта сигурно ще чуваме все повече за тях.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата