orville-s2-poster

Епична космическа битка от „Орвил“ трети сезон

The Orville най-накрая ще се завърне през лятото.

Последно гледахме The Orville в началото на 2019 година и, честно казано, забравили сме доста от сюжета. Чакахме, чакахме сериала на Сет Макфърлейн да се завърне, но от 3 години насам – нищо. Едва сега, вече остарели и побелели, можем да се поздравим, защото най-накрая имаме ясна дата, на която „Орвил“ ще се завърне. И то ще го направи бомбастично – с увеличен бюджет и повече космически битки! Дори една от тях ни е предоставена сега вместо трейлър. Вижте я:

Бутон за зареждане на YouTube видео

След като сериалът мина изцяло по Hulu и слезе от ефира на телевизия Fox, стрийминг платформата реши да му даде нов вид – с ново подзаглавие „Нови хоризонти“ – и май ще бъде научнофантастичният представител на тази услуга пред потенциалните абонати. Hulu към момента няма кой знае какви притегателни способности, най-известният й сериал е The Handmaid’s Tale и друго общо взето няма. Определено имат нужда от хит в сферата на космическата опера и явно „Орвил“ се гласи да се превърне от борещо се за оцеляване сериалче по Fox в бижу в короната на Hulu.

„Орвил“ започна като полупародия-полулюбовно писмо към „Стар Трек“, написано от Сет Макфърлейн. Втори сезон обаче беше значително по-добър от първи, с по-изчистен тон и по-смели и сериозни сюжети. Явно в трети продукцията ще преживее ново освежаване на концепцията и има шанс то да бъде най-доброто досега – ако се съди по видяното по-горе.

The Orville се завръща на втори юни и му стискаме палци догодина да намери място в класацията за най-добрите сериали. Както и да продължи още много сезони, между които да няма толкова гигантски паузи!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата