1 коментар
the flash season 6

CW подновява 7 сериала, само два са от Arrowverse

Superman and Lois, The Flash и Nancy Drew са сред подновените сериали в нашите жанрове.

Изображение с име: superman-and-loisCW винаги е била щедра към своите сериали, като в повечето случаи ги е оставяла да се развият и да завършат по естествен начин. Това позволи на Supernatural да изкара цели 15 сезона, а на Грег Берланти да разклони своя сериал по комиксите на DC „Стрелата“ цели 6 пъти (без да броим анимациите). В последните години Arrowverse или вселената на „Стрелата“ стана емблематична за телевизионния канал със 7 успоредно вървящи сериала под шапката й. Уви, златните й години минаха, самият „Стрелата“ завърши, както и две от разклоненията му – „Супергърл“ и „Черната светкавица“. Нейната смърт обаче е силно преувеличена.

Днес CW обявиха подновяване на седем от техните сериали. Сред тях са два от Arrowverse – The Flash и Superman and Lois. „Светкавицата“ стана най-дълголетният сериал от комиксовата линия, предстои му девети сезон. Прародителят на вселената на „Стрелата“ изкара само 7 години, но по-скоро заради желанието на актьорите да се развиват в други продукции, а не толкова заради липса на интерес у публиката. Е, актьорите от „Светкавицата“ явно нямат проблем да останат още дълго в своите роли. „Супермен и Лоис“ е от по-новите проекти на DC сериалите, като засега има само два сезона зад гърба си и е подновен за трети. Там звездата в главната роля е Тайлър Хьохлин от „Тийн вълк“.

Ако сте сред феновете, които все още следят всички сериали от Arrowverse и се притеснявате за останалите с неизвестна съдба – недейте. Въпреки че поръчката на нови сезони при тях не е сигурна, CW са казали, че тепърва ще обявяват още подновявания и спирания. Това, че не са дали заявка отсега, не означава, че другите продукции са мъртви. Трябва да се има предвид, обаче, че телевизията има финансови проблеми и ще се продава, което прави бъдещето на продукциите й по-несигурно от обикновено.

Другият сериал със свърхестествени елементи, който има поръчка за нови епизоди, е „Нанси Дрю“. „Ривърдейл“ пък ще има седми сезон, а отскоро можем и него да броим сред имащите фантастични елементи.

Сериалите с неизвестна съдба са „Батуоман“, „Легендите на утрешния ден“, „Наоми“, „Чародейките“, „Розуел, Ню Мексико“ и „Старгърл“. Последните два обаче тепърва ще излъчват нови сезони, така че решение за тях скоро не се очаква.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата