the boys 2

Отдавна чакан трейлър на The Boys – трети сезон

Брутализмите на „Момчетата“ стават за музикален видеоклип.

Последно гледахме The Boys във втория им сезон през 2020 година. Разбираемо, заради пандемията, продукцията на трети се позабави, но все пак завърши. Чакахме дълго и търпеливо, минахме през купища тийзъри, но вече имаме трейлър. Той пак не е пълен и предпочита да имитира музикален клип, вместо да показва реплики и диалози, но все пак съдържа доста сцени от предстоящите епизоди. Нека да го видим:

Бутон за зареждане на YouTube видео

В края на втори сезон титулярният екип супергерои изчисти имената си и се зае със Стормфронт и Хоумлендър. Въпреки това, много сюжетни линии останаха недовършени – нарастващата агресия на Хоумлендър, работата на Хюи за конгресдамата Нюман, завръщането на Ани към Седморката и други.

В трети сезон кървавият хаос продължава, но, ако се съди по тийзъра, може да включва и музикален епизод. Виждаме също и събитие, за което се говори отдавна – Бутчър явно най-накрая ще вземе Съставката №5. Съвсем кратък кадър ни е показан с Дженсън Акълс, който се присъединява като „Войничето“.

Премиерата на The Boys – трети сезон е на трети юни по Amazon Prime. Предвид значително по-доброто представяне на втори сезон, програмната схема се запазва – първите три епизода ще излязат заедно, след което останалите ще излизат по един на седмица. Последният осми епизод се очаква на 8 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата