halo

Сериалът Halo чупи рекорди

Paramount+ се гордеят с постижението си.

Бившата стрийминг платформа CBS All Access вече се казва Paramount+. Доскоро тя разчиташе практически единствено на „Стар Трек“ съдържанието си, за да привлича абонати. Сега обаче си намери нов хит, който стана по-гледан дори от емблематичните й продукции!

Сериалът Halo, чийто първи епизод излезе в четвъртък, е счупил рекорда за най-гледаната премиера в първите 24 часа след излизането си. Постижението е както за САЩ, така и за другите държави, в които сайтът работи. Оказва се, че скъпата маркетингова кампания за сериала се е отплатила и той е хит!

Официалното изявление от директор програми на Paramount+ гласи: „Да направим HALO на стрийминг сериал се оказа едно от най-удовлетворяващите ни усилия в Paramount+ и не можем да се нарадваме на реакциите на феновете за дебюта. Заедно с феноменалните ни партньори от Showtime, 343 Industries и Amblin Television, чакаме с нетърпение феновете да видят още от тази невероятна вселена“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сериалът по култовата поредица видео игри се разработва от почти 10 години насам, като по едно време дори Стивън Спилбърг беше замесен като продуцент. Първоначалната идея беше Halo да се излъчва по телевизионния канал Showtime, но в последствие е преминал към Paramount+, за да си пасне по-добре с научнофантастичното съдържание там.

Продукцията изглежда наистина направена със старание и немалък бюджет. Не всички са очаровани от нея – феновете на игрите биха искали нещо по-близо до тях, а този рекорд не значи много, предвид че стрийминг платформата няма много собствени сериали и не е много ясно колко абонати са се присъединили специално заради Halo и колко вече са били събрани наготово заради „Стар Трек“ и другите й продукции, но все пак успехът е безспорен.

Ще следим сериала, чийто първи сезон тепърва ще излиза с по епизод на седмица (а вече е подновен и за втори), и не след дълго ще му напишем ревю.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата