outer range

Мистерии около ранчото

Започна сериалът Outer Range с Джош Бролин. Вижте трейлъра му.

Малко проспахме съществуването на този сериал, но той също е в нашия жанр, защото, макар и основно да е уестърн-драма, сюжетът му стъпва върху свръхестествена мистерия.

Outer Range разказва за Роял Абът – соббственик на ранчо, който се бори за земята и семейството си. Един ден той открива невъобразима мистерия на границата на пустошта в Уайоминг. Тя вероятно е свързана с изчезването на снахата му Ребека. Същевременно, в ранчото пристига Оутъмн – мистериозна пътешественичка. Успоредно с това, собствениците на съседното ранчо, Тилърсънови, започват да се опитват още по-усърдно да придобият земята на Абът. Изненадваща смърт в градчето пък предизвиква нови конфликти и кара стари тайни и проблеми да излязат на повърхността.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Джош Бролин винаги е бил високооборотен актьор, но откакто изигра Танос в „Отмъстителите“ започна да се появява навсякъде. Миналата година го гледахме в „Дюн“, а сега тук е в главната роля. Останалите в състава са Лили Тейлър, Тамара Подемски, Том Пелфри, Имоджен Путс, Люис Пулман, Ноа Рийд, Шон Сипос, Изабел Арейза, Олив Абъркромби и Уил Патън. Сериалът се разработва от 2020 година насам и, ако не беше пандемията, щеше да излезе още по-бързо, което значи, че продукцията е била практически безпроблемна.

„Мистериозни сили“, както е преведено заглавието на български, вече е пуснал четири свои епизода по Amazon Prime. Остават още 4 до края на сезона.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата