Първи тийзър за „Аватар 2: Пътят на водата“

Красиви кадри от Пандора.

След дългогодишно чакане (напомняме, че някога си мислехме, че „Аватар 2“ ще излезе през 2016 година) премиерата на „Аватар 2“ най-накрая ще бъде спазена и наближава. Подзаглавието на филма е „Пътят на водата“ и още от миналия петък по кината върви тийзърът към него. Едва от вчера обаче го гледаме из интернет и вече можем да ви го споделим.

Като за след 10-годишно отсъствие, тийзърът правилно залага на постепенното ни завръщане на планетата Пандора. През повечето време виждаме пейзажи, които да ни припомнят колоритната чужда планета, на която хората и На’Ви изглежда живеят в относителен мир. Естествено, той няма да продължи дълго за главните герои, но този път те вече са заедно като едно голямо щастливо семейство с деца.

Напомняме, че за подводните сцени Джеймс Камерън на практика измисли нова технология. Въпреки това, кадрите не изглеждат много по-напреднали от тези на първия филм, или на някоя от по-хубавите съвременни компютърни игри.

„Аватар 2: Пътят на водата“ излиза на 16 декември тази година. След като тази дата най-накрая е потвърдена, очакваме и следващите филми да си спазят обещанията, а те ще са цели три – „Аватар 3“ излиза на 20 декември 2024, „Аватар 4“ – на 18 декември 2026, а „Аватар 5“ – на 22 декември 2028.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Nedev88

Имам нулев интерес към този рип оф на Фънгърли.

Мен лично първия филм не ме впечатли… анимация на макс и извънземни, които приличат на котки. Гледах го само заради Сигорни Уивър. Много по-любопитно би ми било да видя нещо ново за пришълеца 🙂