shining-vale-poster

Подновявания за Upload, Shining Vale и SurrealEstate

„Ъплоуд“, „Сияйна долина“ и „Нереални имоти“ ще имат още епизоди.

След купчината скръбни вести за сериали по CW, време е за добри новини. Някои от тях са доста изненадващи.

Изображение с име: uploadСред тях не е новината за подновяване на сериала Upload за трети сезон – тази новина си идва напълно логично и очаквано. Научнофантастичната комедия се представя много добре и е харесвана от зрители и критици. От дебюта на втори сезон в края на март, „Ъплоуд“ стои в топ 10 на Amazon Prime до ден днешен. „Upload стана абсолютен хит, който продължава да е сред най-гледаните сериали на Prime Video“, казва Върнън Сандърс, директор глобална телевизия в Amazon Studios. „Сериалът продължава да провокира с безкрайните възможности за бъдещето на технологиите и човечеството“. Изпълнителният продуцент Грег Даниелс пък казва „Развълнуван съм да продължим историята на Нейтън, Нора и другите жители на Лейквю в Америка от близкото бъдеще, докато те се опитват да се забавляват и да направят правилното нещо както в истинския, така и във виртуалния свят“. Трети сезон вероятно ще излезе още догодина, въпреки че втори беше забавен заради пандемията.

По-изненадваща е новината за подновяването на „Сияйна долина“ (или просто „Шайнинг Вейл“, според това дали смятате, че името трябва да се превежда или не) – сериала с Кортни Кокс в обладаната от духове къща. Той не си заработи много позитивни оценки от зрители и критици, но явно гледаемостта му е била добра. Катрин Бъсби, президент на собствените продкуции в телевизия Starz, казва следното: „Shining Vale е ужасно забавно и красиво триизмерно представяне на брака, родителството и майчинството. Развълнувани сме да доставим на зрителите още един сезон от този умопомрачаващ микс от хорър и комедия“. Според повечето отзиви, Бъсби не е много права, тъй като нито комедията, нито хорърът са особено сполучливи, но пък чарът на Кортни Кокс е достатъчен за много от зрителите. Така или иначе, догодина ще видим още 8 епизода от тази продукция.

И ако подновяването на Shining Vale е изненадващо, то следващото си е направо шокиращо. Става дума за сериала SurrealEstate, ко-продукция на канадската CTV и американската Syfy. Това е сериал от 2021 година, за чието съществуване разбираме чак сега. Става дума за брокер и неговите колеги, които се занимават с обитавани от духове къщи. След първи сезон сериалът е спрян и в продължение на една година е смятан за мъртъв. Сега изведнъж Syfy са преразгледали решението си и са решили да поръчат нов сезон, който да излезе през 2023 година. Не е известно каква част от оригиналния актьорски състав ще се завърне, предвид странната ситуация, но при всички положения ще има още епизоди. Честито ако е имало фенове.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата