She-Hulk

Татяна Маслани като зелена грозотия

Трейлър за следващия сериал на Марвел – She-Hulk: Attorney at Law

Марвел продължава да бълва продукция и следващият им сериал ще бъде с една идея по-специален. Не защото очакваме да е по-качествен или изглежда такъв, със сигурност не това, но по-скоро защото в главната му роля ще играе нашата любимка Татяна Маслани, която ни изнесе истински урок по актьорско майсторство с Orphan Black. Вече сме ви разказвали за него, става дума за „Тя-Хълк“, който вече си има и подзаглавие – „Адвокатка“. В него братовчедката на големия зелен отмъстител Хълк минава през процедура, която я превръща в негово подобие, но с повече контрол върху трансформациите между човек и зелен изрод. Тук обаче явно подходът ще е по-различен и женски от всичко, което Марвел са правили досега. Вижте трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Основната критика към трейлъра засега е към качеството на компютърната анимация – Марвел и Disney+ явно не са се престарали откъм бюджет. Подозираме, че това ще е от по-непопулярните сериали във вселената на „Отмъстителите“.

Иначе има и други интересни актьори и актриси, които ще участват в She-Hulk: Attorney at Law. Бенедикт Уонг ще се появи като магьосника Уонг от „Доктор Стрейндж“. Джамила Джамил от The Good Place ще бъде злодейката Титания. Има и слухове, че Чарли Кокс отново ще се появи като Дявола на доброто, но те още не са потвърдени.

Премиерната дата на She-Hulk: Attorney at Law е 17 август по Disney+.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата