Нова божествена комедия по Netflix

Тази седмица излезе първи сезон на God’s Favorite Idiot с Мелиса Макарти и Бен Фалкоун.

Скоро ще напишем подробно ревю на сериала, тъй като той се състои от само осем кратки епизодчета, и не го препоръчваме, но все пак трябва да ви го представим – на някого може пък да му хареса. God’s Favorite Idiot разказва за Кларк, който един ден е ударен от божествен гръм и започва да свети. Неговата колежка Амили (възможно най-лошият служител, който бихте могли да наемете) го вижда и, по една случайност, той е тайно влюбен в нея. Двамата се взимат и започват да разучават на какво се дължи това светене и какво всъщност очаква Бог от Кларк.

В главните роли са Бен Фалкоун и Мелиса Макарти, които са двойка и в реалния живот. Бен е също така сценарист и създател на този сериал, като идеята му е била да играе пред камера рамо до рамо с жена си.

Сериалът очевидно се опитва деликатно да имитира The Good Place, но е по-зле по абсолютно всички критерии. Хуморът му е потресаващо скучен, сюжетът и персонажите не си заслужават отделеното време. Но спираме с хейта дотук, ще го пазим за ревюто. Факт е, че из интернет има и доста позитивни коментари, както и орди от фенове на Мелиса, които биха гледали всичко с нея.

„Любимият идиот на Господ“ вече е достъпен за гледане по Netflix, но ако си го спестите, няма да изпуснете нищо.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |