the imperfects

Кои са Несъвършените?

Трейлър за нов сериал на Netflix.

Една от най-големите драми на тийнейджърството е осъзнаването, че не си съвършен. Родители и учители постоянно те критикуват за неща, които уж можеш да правиш по-добре, а ти не си сигурен дали е така и дали изобщо ти се занимава. Именно това усещане изглежда е вдъхновило името на новия сериал на Netflix – The Imperfects. Разбира се, героите там не са просто несъвършени, те са полухора-получудовища.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Трима младежи са превърнати в чудовища от зли учени против волята им. Сега те търсят лудия гений, виновен за тяхната трансформация, с надеждата той да знае как да обърне ефекта. Същевременно, самите те са издирвани от правителствена агенция. Успоредно с това, трябва да се справят с кандидатстване в колежа, тийн-романси, различни чудовищни мутации и всякакви въпроси на порастването. А пък правителствената агенция си има танкове…

Създател на сериала е Денис Хийтън, а в екипа има хора, работили по други нелоши сериали като The Order, Fargo и Van Helsing. Продукцията е канадска.

Видимо е, че сериалът ще следва стандартната формула за тийн-сюжети със свръхестествени същества и изобилие от драма и хумор. Ако си падате по този жанр, вероятно ще е добра идея да дадете шанс и тук. Разбира се, винаги има шанс новият сериал да се окаже по-добър или по-лош от средното за нишата му.

Все още не е обявена премиерна дата за „Несъвършените“, но сериалът е поръчан директно за цял сезон, без фаза на пилотен епизод, като дебютният сезон ще има 10 серии по около 45 минути.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата