control

Контролирате ли ситуацията?

Трейлър за трилъра Control със Сара Митич от „Стар Трек: Дискавъри“.

Сара Митич определено не можем да я наредим сред известните актриси, но жената работи усилено, за да си изгради име. Позната ни е до момента само с образа си на Ейриам и Нилсън в „Стар Трек: Дискавъри“, като можем да отчетем, че погребението на нейния персонаж Ейриам беше едно от най-красивите във фантастиката, както и че тя е единствената, която играе две относително важни и различни роли в сериала. Сега тя се опитва да стане по-разпознаваема с роли извън Star Trek: Discovery и проявление на това е филмът „Контрол“.

Концепцията на Control е сравнително простичка – майка се събужда окована в мистериозна стая. Тя получава задачи от непознат глас, които трябва да изпълни, за да не бъдат убити дъщеря й и мъжа й. Уловката е, че колкото повече напредва със задачките, толкова повече отключва свръхестествените си способности и толкова повече градусът на напрежението се покачва. Вижте трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Контрол“ няма световен разпространител, така че едва ли ще го видим по официален канал в България, но все пак изглежда като да има потенциал. Видимо става дума за евтинджос, идеята не е супер оригинална, но пък при добра режисура и актьорска игра, както и някой изненадващ обрат на финала, може да се получи нещо заслужаващо вниманието ни. Навяват се асоциации с „Кубът“ и „Люси“, както и видео играта „Контрол“.

Филмът излиза в САЩ на 23 септември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата