american horror stories s2

Тийзър за „Зловещи семейни истории“ сезон 2

Разклонението American Horror Stories ще продължи по Hulu.

American Horror Story (неуместно преведено на български като „Зловеща семейна история“) беше голям и заслужен хит в първите си сезони. С напредване на времето обаче магията се позагуби и славата на сериала намаля. Това обаче не означава, че той не е гледан – дори напротив. Подновен е за доста време напред, а неотдавна излезе и негово разклонение – American Horror Stories, в който всеки епизод разказва самостоятелна история, свързана или не с основния сериал. Уви, само два от шестте епизода ставаха за гледане, но това не попречи на FX да поръчат втори сезон, който да бъде стриймнат по Hulu.

Вчера излезе тийзърът към него:

https://www.youtube.com/watch?v=w1V141mjQ3E

Отдавна ни е известно, че този франчайз прави превъзходни тийзъри и трейлъри, но създадените от тях очаквания не се покриват в реалните епизоди. Тийзърът е доста подходящ, вероятно сценките с куклите все пак загатват за сюжетите на предстоящите епизоди, но нямаме гаранция, че въобще има връзка между историите и показаното тук.

Очакват ни цели 9 епизода (с 2 повече от миналата година), които ще излизат по един на седмица, а премиерата ще бъде на 21 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата