the girl in the mirror alma netflix

Нова тийн свръхестествена драма от Netflix

Испанският сериал „Алма“ (Netflix го пускат като The Girl in the Mirror) е достъпен за гледане.

В последно време Netflix заливат платформата си с еднотипни продукции, надявайки се някоя от тях да стане изненадващ хит сред тийнейджърите. Повечето от тях обаче се провалят брутално – като I Am not Okay with This, First Kill и Resident Evil. Нов опит, който вероятно ще попадне в същата категория, но този път за разнообразие идва не от САЩ, а от Испания, вече е достъпен за гледане. Оригиналното име на сериала е „Алма“, но Нетфликс го представят като „Момичето в огледалото“. Става дума за тийнейджърка, която претърпява инцидент и започва да вижда странни видения.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Според прежалилите се да дадат шанс на продукцията, сериалът започва бавно и му отнема време да развие свръхестествения си елемент, като дори след това остава сравнително безинтересен. Оценката в IMDB е под 6, а сериалът е далеч от топ 10.

The Girl in the Mirror е поръчан още през 2018 година, когато формулата му може би не е изглеждала толкова изтъркана, а снимките са се провели през 2020 година.

Вероятно сериалът няма да предизвика голям интерес извън испаноговорящите страни, но ако все пак на вас ви се струва интересен и искате да го пробвате – целият първи сезон вече е излязъл с 9-те си епизода.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата