Quantum leap

Първи тийзъри за новата версия на Quantum Leap

Какво е да прескачаш в различни епохи и тела? Вижте един общ тийзър и два кратки примера – рок певица и войник от миналото.

Бутон за зареждане на YouTube видео

От 1989 до 1993 в САЩ вървя един сериал на име Quantum Leap. В България мина по кабеларките като „Квантов скок“. В него учен (Скот Бакула) тества теориите си за пътуване във времето върху себе си и започва да прескача не само в различни години, но и в различни тела. Всеки епизод той решава някой казус с човека, в чието тяло се намира, след което продължава своето пътуване из квантовата вселена.

Отдавна се говори за нова версия на сериала, в крайна сметка NBC вече са готови с нея. Тя няма да е римейк, а своеобразно продължение, но с нов главен герой. Реймънд Лий играе Бен Сунг, който минава през същата процедура.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Главен сценарист е Мартин Геро, който е известен с работата си по Blindspot. Целта му е била сериалът да бъде много близък по тоналност до оригиналния. Засега не е ясно дали ще имаме завръщащи се актьори, но ще имаме завръщащ се герой с нов актьор в обувките му – Хърбърт Уилиямс „Магията“ ще бъде изигран от Ърни Хъдсън. Той е лидера на проекта „Квантов скок“, от който Сунг е част. В стария сериал Уилиямс се появява в трети сезон като ветеран от Виетнам. Играе го Кристофър Кирби.

Премиерата на новия Quantum Leap е на 19 септември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата