from

From се завръща с нови жители на градчето, от което няма изход

Трейлър за втори сезон на From

From беше едно от по-интересните предложения на миналата година – с интригуваща мистерия и страшни чудовища. Сериалът не стана голям и популярен хит, но успя да зариби достатъчно количество зрители, за да му се поръча втори сезон.

Epix вече са готови с трейлър за него:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Рекламното видео веднага представя нова група персонажи, които щат, не щат, ще трябва да се нанесат в градчето, от което няма изход. Ако се съди по следващите кадри, няма да мине много време преди част от тях да бъдат разпарчетосани от зловещите чудовища с човешки вид, които излизат нощно време. Да се надяваме, че ще имаме по-силно наблягане върху хорър елементите в новите епизоди.

Въпреки че се излъчва международно и има немалко източници на финансиране, From не е особено хитов и феновете му са в постоянен страх, че ще бъде спрян и оставен недовършен. Честно казано, перспективата е напълно реална, дори подновяването за втори сезон дойде малко изненадващо, въпреки че като цяло сериалът събира положителни отзиви от критиците. Силно се надяваме сценаристите да имат обстоятелствата си предвид и да не разтягат твърде много локуми. Постройката на сюжета и атмосферата доста напомнят на Lost, но този сериал беше иноватор в доста отношения и тотален хит, така че можеше да си позволи да завърши със собствено темпо (което пак беше наложено от телевизията, след като втори и трети сезон тръгнаха към разводняване). From обаче може и да няма този лукс, затова е важно феновете му да го подкрепят с гледаемост, а продуцентите и сценаристите да уважат публиката си и да се уверят, че ще има достоен финал, когато и да дойде времето за него.

Втори сезон на From тръгва в САЩ на 24 април наше време, като той отново ще има 10 епизода.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата