1 коментар
mrs davis

Монахиня срещу изкуствен интелект

Трейлър за новия сериал „Госпожица Дейвис“

Peacock е една от американските стрийминг платформи, които не могат да се похвалят с изобилие от интересно съвременно съдържание. У нас голяма част от нейната продукция се предлага в SkyShowtime, но въпреки ниската си цена, тази платформа също няма какво толкова да предложи. Затова появата на интригуващ и популярен сериал и по двете би била голяма новина.

Потенциал да изпълни тази задача има предстоящият Mrs. Davis. Трейлърът му изглежда доста интересно и загатва за забавна и нестандартна история с чар, хумор и философия. Вижте го и кажете дали сте съгласни:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Светът на този сериал е на практика управляван от изкуствения интелект Госпожица Дейвис. Единствената надежда за свободните хора се оказва една монахиня, търсеща Светия Граал. Сериалът е описван като битка между технологичното и божественото, но повече подробности за сюжета и реализацията на странната концепция засега не ни се отпускат.

Идеята за сериала е на Деймън Линделоф от „Изгубени“ и „Пазителите“ и на Тара Хернандес от „Младия Шелдън“. В главната роля е Бети Гилпин, която е била номинирана за Еми.

Сериалът ще дебютира на 20 април с цели 4 епизода, след което ще пуска по един на седмица докато станат 8 (последният е на 18 май).

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата