1 коментар
silo

В силоза на Ребека Фъргюсън и Хю Хауи

Трейлър за предстоящия сериал „Силоз“ с Ребека Фъргюсън и Иън Глен по романа „Тел“ на Хю Хауи.

Може би сте чели случайно романа „Тел“ на Хю Хауи? В него се разказва за един огромен 150-етажен подземен силоз, в който се крият последните останки от човечеството след ядрен апокалипсис. Книгата е издадена у нас от изд. „Прозорец“ и е по-скоро тийнейджърска, но все пак е бестселър.

Именно нейният ред идва сега за адаптация в сериал с името „Силоз“. И то с няколко звезди в главните роли – Ребека Фъргюсън от „Бялата кралица“, „Живот“ и „Доктор Сън“ играе инженерката Джулиет, а Иън Глен от „Заразно зло“ и „Игра на тронове“ е д-р Пийт Никълс. Трейлърът обещава висок емоционален заряд и добре изградена антиутопия.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В мъртво и токсично бъдеще, хиляди живеят в гигантски силоз под земята. След като шерифът на общността нарушава основното правило да не се излиза на повърхността, а обитателите започват мистериозно да умират, инженер Джулиет започва да разкрива шокиращите тайни на силоза.

Apple+ за момента държи фронта като последната стрийминг платформа, която уважава сериалите си. Продуцира много фантастика, голяма част от нея е качествена и като цяло рядко спира сериал, а междувременно не инвестира никак малко. С изцепките на Netflix и HBO в последно време, това си е много ценно за имиджа.

Silo ще тръгне на 5 май.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата