Новини от: rumz

2

Четвъртият сезон на научно-фантастичната поредица с участието на Джон Бароумън като капитан Джак Харкнес се занимава с това, какво ще стане ако всички изведнъж станат безсмъртни?

0

Сценаристката на „Здрач“, Мелиса Розенбърг, се заема с адаптацията на научно-фантастичния роман от 1983 – “Earthseed”, който може да бъде описан като “Lord of the Flies” в космоса.

0

Сезон 6 на Doctor Who ще стартира по BBC през Март 2011. В новия сезон ще се разбере самоличността на хората, които стоят зад унищожението на TARDIS в последния 5ти сезон.

0

Doctor Who е британски научно-фантастичен телевизионен сериал на BBC. Шоуто е в листата на Световните Рекорди на Гинес за Най-дълго излъчван научно-фантастичен телевизионен сериал (стартира през 1963) и за “най-успешен” научно-фантастичен сериал за всички времена от цялостна гледна точка – рейтинг на излъчване, продажба на DVD и книги, iTunes трафик и незаконно сваляне. За феновете

0

Фантастичен сериал, Великобритания, 2007 г.с Дъглас Хеншоу, Люси Браун, Джеймс Мъри, Хана Сперит.

Много аномалии и странни обстоятелства в местен музей са причина за дупки във времето, които позволяват на създания от далечното минало на Земята да се появяват всегашния свят.

8

Тъжен ден за доста от феновете на научната фантастика. Старгейт Вселена, последният от продължителната поредица на Старгейт, няма да бъде подновен за трети сезон и така ще завърши в края на пролетта на 2011.