2 коментара
Doctor Who Ben Browder

Бен Браудър с роля в новия сезон на „Доктор кой“

В седми сезон ще гостуват още Ейдриан Скарбороу, Рупърт Грейвс, Дейвид Брадли и Марк Уилиямс.

Изображение с име: Ben BrowderЕдно от предимствата на „Доктор кой“ пред другите сериали е ПР-отделът му, който поддържа интереса у зрителите на сравнително постоянно ниво. От екипа се пускат интересни новини за предстоящите епизоди много преди да им дойде времето. Ще мине около половин година преди да видим новите приключения на Господаря на времето, но вече знаем толкова много за тях.

Поредната вълнуваща новина около сериала е, че Бен Браудър ще гостува за един епизод. Телевизионната звезда от „Фарскейп“ и късните серии на „Старгейт СГ-1“ наскоро излезе от 4-годишната си почивка с гостуването в последния сезон на „Чък“. Явно се е заел сериозно със съживяването на кариерата си, щом ще се разхожда чак до Испания за новата си роля (там се снимат сериите в момента).

Не се знаят подробности около героя му, но е обявено, че епизодът, в който ще се появи, 7.03, е написан от Тоби Уитхаус и сюжетът му се развива в Дивия Запад.

Други гости в новия сезон на Doctor Who ще са Ейдриан Скарбороу и Рупърт Грейвс („Шерлок“), заедно с актьорите от „Хари Потър“ Дейвид Брадли и Марк Уилиямс.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата