GameofThrones-3 12

ОБНОВЕНА: Военни трейлъри от „Игра на тронове“

Премиерата на трети сезон на Game of Thrones наближава.

Изображение с име: hr_Game_of_Thrones_Season_3_Posters_12Телевизионната пролет тази година се очаква да бъде интересна и една от основните причини за това ще е трети сезон на „Игра на тронове“. Денерис ще се сдобие с армия докато драконите й растат, Роб и Кейтлин Старк ще се борят за отмъщение докато най-младите от клана се борят за оцеляване, Ланистър ще продължат да стискат здраво Железния трон, за който се борят всички фамилии в Седемте кралства на Вестерос. Заплахата на Белите бродници от север пък ще е основен проблем на Джон Сноу и Краля на Севера. Вече достатъчно глави се търкулнаха в този сериал, за да знаем, че никой не е в безопасност и всеки от споменатите може да ритне камбаната по всяко време.

Във Вестерос бушува война и именно това е акцентът в новия трейлър към Game of Thrones. Досегашните успехи и увеличеният бюджет са се отразили благоприятно на качеството, ако съдим по кадрите по-долу:

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Вижте и удължена версия на предишния трейлър, който ви показахме. „Игра на тронове“ продължава с третия си сезон на 31 март. Сигурни сме, че дотогава ще има още много промоционални клипчета, така че едва ли тази статия ще е последното, което ще чуете от нас преди началото.

 

http://www.youtube.com/watch?v=C1pbtBX9Kok

 

Ново:

Няма и ден след пускането на горния кратък трейлър и вече имаме още два – един по-дълъг и един по-къс с подзаглавие „Звяр“. Кой от кой по-вълнуващи!

http://www.youtube.com/watch?v=R4XSeW4B5Rg

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата