1 коментар
total recall 2012 kate beckinsale

Епичен трейлър на „Зов за завръщане“

Изглежда в римейка има хляб, поне що се отнася до екшън и футуристични визии.

След 5 седмици …провери датата за бг… излиза римейкът на „Зов за завръщане“ с Колин Фаръл и Кейт Бекинсейл. Познатата история, чиято предишна версия с Арнолд Шварценегер се превърна в култова класика, е пренаправена с много екшън и високо ниво на компютърната анимация.

http://www.youtube.com/watch?v=yx_9uxohMTI

В „Зов за завръщане“ се разправя за един човек от бъдещето, който открива, че животът му е лъжа. Дъглас Куейд (Колин Фаръл) води привидно спокойно съществуване с жена си, Лори(Кейт Бекинсейл). Толкова спокойно, че отива в Rekall, където да му имплантират фалшиви спомени от изживяване на вълнуваща фантазия в главата, за да се разнообрази. Операцията обаче не протича добре – оказва се, че подобна процедура му е правена и преди, за да го накара да повярва в живота, който живее в момента. Съпругата му пък се оказва убийца, която се е оженила с него, за да го контролира. Дъглас трябва да избяга от жена си и армията роботи-пазители на реда, които го преследват, и да открие истинската си същност. А може би всичко това е част от фантазията, която столът имплантира в главата му?

Изображение с име: total recall poster 2012 542Трейлърът отначало подчертава връзката между Куейд и предателството на жена му, а след това показва впечатляващи визии от бъдещето. За разлика от филма с Шварценегер, който се развиваше отчасти на Марс, тук всичко е на Земята. Показаните сцени са от двете измислени държави Нова Азия и Обединена Британска Федерация. Земята изглежда гъсто населена, много технологично развита и даваща възможности за зрелищен екшън.

Включена е дори и проститутката с трите цици, за която всички фенове на първия филм реваха, но още отсега си личи, че конкретно тази сцена е по-лошо направена, а и, така или иначе, елементът на изненада вече липсва

Въпреки това, трейлърът говори за един вълнуващ екшън-трилър, който си заслужава да се види, дори и да сте гледали първия филм. В главните роли са Колин Фаръл, Брайън Кранстън, Джесика Бийл, Кейт Бекинсейл, Бил Най, Итън Хоук и Джон Чо. Режисьор е Лен Уайсман, а сценаристи са Кърт Уимър и Марк Бомбек. Премиерата в България е на 17 август, 2 седмици след световната.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата