1 коментар
guardians-of-the-galaxy-movie-logo

Карън Гилън може да играе злодей в Guardians of the Galaxy

Макар новината да не е официално потвърдена, потенциалът в това решение е огромен.

Изображение с име: doctor-who-and-amy-pond-profileСлед скорошната новина за Мат Смит, идва ред на една и за доскорошната му екранна партньорка Карън Гилън. Червенокосата великобританка се е уредила с роля в бъдещия комиксов хит „Пазителите на галактиката“.

Всъщност, новината още не е на 100% сигурна, но перспективата определено е интересна. Феновете вече спекулират каква роля ще дадат на бившата придружителка, но според първоначалната информация тя ще играе злодей, и то главен такъв. Ако слухът се окаже истина, това ще е първата голяма роля на Гилън в киното.

Сценарист и режисьор на Guardians of the Galaxy е Джеймс Гън. Потвърдените имена в каста са Крис Прат, Дейв Ботиста, Зоуй Залдана, Майкъл Рукър, Лий Пейс, Офела Ловибонд и Енцо Клиенти. Филмът ще събере на едно място много култови комиксови герои от вселената на Марвел, поради което подготовката му е следена с огромен интерес на Запад. Въпреки че той ще има връзка с „Отмъстителите“, сюжетът му ще се развива в алтернатива на бъдещето, в космоса. Снимките започват в Лондон това лято, а премиерата се очаква на 1 август 2014.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата