(090111155404)2011 cowboys and aliens wallpaper 2

Каубои и извънземни… наведнъж

На 29 юли тази година ще видим как извънземни се опитват да превземат Земята, начело с Дивия запад. На пътя им застават мистериозен странник и група смели каубои.

Изображение с име: Каубои и извънземни... наведнъжКрай на борбата между уестърн и сайфай феновете. На 29 юли тази година се очаква да излезе филмът „Каубои и извънземни“ по кината. Действието се развива през 1873 година, когато извънземни решават да завземат планетата, започвайки с дивия запад (по-конкретно Аризона, ако на някой се интересува). На пътя им застава героят на Даниел Крейг, който пристига в малко градче без спомени от предишния си живот, но пък със странна гривна на ръката си. Той организира смелите каубои за съпротива срещу извънземните нашественици, въпреки недоброжелателността на жителите и водачът им полковник Долархайд (Харисън Форд). Режисьорът на „Железния човек“ Джон Фавро се пробва и в тази лента, а изпълнителен продуцент е Стивън Спилбърг. Актьорският състав включва още Оливия Уайлд и Сам Рокуел. Историята е базирана на… каква изненада – комикс.

Ако се съди по успеха на Firefly, който пръв съчета двата на пръв поглед противоречащи си жанрове, то и продуцентите на „Каубои и извънземни“ би трябвало да очаква огромни приходи. Макар да не блести с особена оригиналност (банално и повърхностно заглавие, комикс за основа на историята), филмът все пак обещава да е интересно зрелище за феновете на двата жанра.

Трейлър

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата