2 коментара
capam-47ro-hungcf

Нови трейлъри за „Кап. Америка 2“, „47 ронини“ и „Игрите на глада 2“

„Завръщането на първия отмъстител“, „47 ронини“ и „Игрите на глада: Възпламеняване“ имат нови интересни клипчета.

Още този петък ще можем да гледаме „Тор: Светът на мрака“ – вторият филм за героя на Асгард и осмия от филмовата вселена на Марвел. Но това не пречи да мислим за следващия проект отсега. Догодина ще излезе и деветият филм за комиксовите герои, „Завръщането на първия отмъстител“, в който ще видим как Капитан Америка се адаптира към живота в 21-ви век. В лентата ще видим също Черната вдовица, Сокола и Зимния войник (като последният присъства с името си в оригиналното заглавие на английски). Вижте трейлъра към него:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Любимецът ни от „Матрицата“, Киану Рийвс, пък ще направи дългоочаквано завръщане във високобюджетна продукция през декември, когато ще гледаме „47 ронини“. Там неговият герой ще се опълчи срещу създанията на мрака и заедно с останалите японски бойци ще повече човечеството към светлината. За него вече имаме втори трейлър с много нови кадри на чудовища, срещу които Киану Рийвс ще се изправи:

Бутон за зареждане на YouTube видео

За накрая оставихме новия трейлър на „Игрите на глада: Възпламеняване“. Вторият филм, който ще ни върне към жестоките забавления на Капитолия и Катнис Евърдийн – момичето, което ще им се опълчи, излиза още през ноември. В него Катнис и Пийта отново ще трябва да се борят за оцеляване в специалните 75-ти игри на глада. В новия трейлър най-накрая виждаме сцената, на която победителите от досегашните игри ще се изправят един срещу друг в напрегната борба на живот и смърт:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Captain America: The Winter Soldier ще излезе на 4 април 2014, 47 Ronin – на 27 декември 2013, а на The Hunger Games: Catching Fire ще можем да се радваме още на 22 ноември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата