1 коментар
FROZEN

Тийзър към „Замръзналото кралство“

Ако ви е горещо – разхладете се с малко анимационни сняг и лед.

През ноември в България ще дойде поредният опит за забавна анимация, този път на Дисни – „Замръзналото кралство“. Това е приключение в свят, който е скован от пророчество във вечна зима. Ана е безстрашна оптимистка, която обединява сили със смелия планинец Кристоф и неговия другар, северния елен Свен. Заедно те се отправят на епично пътуване, в което да открият сестрата на Ана – Елза, чиято снежна магия тегне над кралство Арендел. По пътя си те се натъкват на вълшебства, срещат мистични тролове и смешния снежен човек Олаф , изправят се пред суровите стихии на зимата в надпревара да спасят кралството.

Въпросните снежен човек и северен елен можете да видите в първия тийзър. Хуморът е леко идиотски, но може да бъде и забавен. Ако целият филм е в този стил, вероятно ще дотегне, но пък малките деца със сигурност ще се забавляват.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Режисьори на „Замръзналото кралство“ са Крис Бък (“Тарзан“, “Всички на сърф“) и Дженифър Лий (сценарист на „Разбивачът Ралф”). Продуцент е Питър Дел Веко (“Мечо Пух“, “Принцесата и Жабока“).

Официалната българска премиера е на 29 ноември 2013 г. в кината на 3D. Актуална и любопитна информация може да намерите на официалната фейсбук страница на Walt Disney Animation Studios в България: www.facebook.com/DisneyStudioBulgaria.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата