3 коментара
paranormal activity

Ще има още „Паранормална активност“

Третият филм се оказа най-успешният досега и ще гарантира появата на още най-малко две части.

Изображение с име: paranormal activityДуховете няма да оставят хората на мира – особено американците, които постоянно разнасят включена видеокамера със себе си. Това е поуката от новината, че хитовата поредица „Паранормална активност“ ще има още поне две части, благодарение на успеха на третата.

Все още не се знае какъв точно ще е сюжетът и кои ще са актьорите за четвъртия филм, но от Paramount Pictures смятат, че ще успеят да го завършат до края на годината. Режисьорът също още не е избран, но се знае, че ще бъде някой, който е без опит в правенето на хорър-филми, също като Хенри Джуст и Ариел Шулман, чиято режисура помогна Paranormal Activity 3 да стане най-успешната част от поредицата с над 200 милиона долара приходи. Ясно е и това, че отново ще се заложи на снимки с долнопробна видеокамера, малък бюджет и липса на компютърни ефекти.

В началото на 2012 от Парамаунт се похвалиха, че са най-успешното филмово студио за 2011 година с приходи от 5,17 милиарда долара. През новата година продуцентите ще заложат и на други големи фантастични заглавия World War Z и G.I. Joe: Retaliation.

Ако още се колебаете дали да гледате „Паранормална активност 3“ и се чудите дали има нещо по-различно от предишните части, можете да си отговорите с трейлъра му.

http://www.youtube.com/watch?v=90r3CnPI0AM

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата