Трейлъри на Zoo, The Magicians, Heroes Reborn, Blindspot и нови клипове на Dark Matter, The Expanse и Killjoys

Списъкът с предстоящите нови фантастични сериали расте:

Телевизиите Syfy, CBS и NBC също имат някои предложения, които заслужават внимание:

Вече сме споменавали неведнъж предстоящите сериали на телевизия СайФай, Killjoys ,The Expanse и Dark Matter, които от около месец имат и трейлъри. Тъй като премиерите на два от тях наближават, ето няколко нови клипа, които да ви помогнат да си съставите мнение :

„Killjoys“ стартира на 19-ти юни – в този екслузивен клип Хана Джон-Камен, която ще се превъплъти в една от главните роли, демонстрира интересен боен стил:

„Dark Matter“ започва на 12-ти юни; клипът по-долу предлага информация с подробности за първия сезон на шоуто, както и мнения на екипа:

„The Expanse“ все още няма премиерна дата, но ще се излъчи по някое време през 2015г. Въпреки неяснотите около този сериал, телевизията очевидно не го пренебрегва, тъй като само преди дни излезе красив нов тийзър:

Сайфай има и едно ново предложение, което всъщност не изглежда зле. „The Magicians“, който до скоро беше само проект за сериал, получи зелена светлина и в началото на следващата година ще имаме шанс да видим първият му сезон, състоящ се от 13 епизода. Сериалът е базиран на новелата „Магьосниците” на Лев Гросман и ще разказва за перипетиите на млади талантливи хора, които се обучават за магьосници в колежа Брейкбилс. Участват Рик Уорти, Майкъл Касиди, Есме Бианко и др. (Вижте трейлъра: )

Редом с фантастиките за роботи и космически кораби, това лято ще имаме възможността да гледаме и един по-нетипичен фантастичен сериал с еко послание. Сериалът е „Зоо” (т.е. „Zoo“ – да не се бърка с „триста”) и е на телевизия CBS. Базиран на роман на Джеймс Патерсън със същото име, той отвежда зрителите в странно настояще, в което животните без видима причина се обръщат срещу хората. Премиерата е на 30-ти юни; участват Били Бърк, Кристен Конъли, Нонсо Анози и др.

Телевизия NBC не остава по-назад от конкурентите си и също предлага някои нови сериали, които може би си струва да се видят – на първо място дългоочакваното продължение на „Герои” – „Heroes Reborn”, което ще се излъчи тази есен и от около месец се сдоби с красив, но кратък трейлър:

На второ място, интересно изглежда и новият процедурен сериал „Blindspot“, с елементи на трилър и фантастика. Мистериозна татуирана жена (Джейми Александър) е намерена от агенти на ФБР гола, в чанта оставена на Таймс Скуеър. Жената не помни нищо от миналото си и не знае от къде са татуировките. Скоро се оказва, че всяка от тях е улика, свързана с различно престъпление. Участват още Съливан Стейпълтън, Джони Уитуърт, Ашли Джонсън и др. Премиерата на сериала е през есента на 2015г.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
6 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

„Изтекли“ са (в кавички, защото според мен са пуснати нарочно) пилотните на Blindspot, Луцифер и Специален доклад – тия дни ще ги гледам. Според мен и трите сериала няма да продължат повече от един сезон, но знае ли човек…

Петя Ивайлова

Тоя сериал „Зоо“ е пълен с неумишлено смешни моменти – лъвовете използват смартфон и си четат мислите, котките се вслушват и разбират, когато някой говори по телефона за тях, а едно сладко кученце „работи“ за банда кръвожадни песове и буквално им води хора, за да ги изядат. Дали наистина са очаквали, че някой ще приеме сериозно подобен сюжет?…

Петя Ивайлова

Може и да е евтин, но Съпротива беше рекордно скъп за стандартите на телевизията, а не е кой знае какво – значи вложените средства не са гаранция за качество.. Затова пък този за магьосниците изглежда доста добре 🙂

Мира

Dark Matter-a изглежда доста долнопробно като продукция/декори/хореография. Дано да е защото това е ранен трейлър и след редакцията да си дойде всичко на място.

Миро

Аз небесата ще си ги довърша 🙂 баш накрая не бих ги оставил, а и ме радват 🙂

Петя Ивайлова

Обмислям да зарежа Екстант и Падащи небеса (миналата година и без това не го следих седмица по седмица, понеже не ми беше много интересно) и да започна четирите нови летни сериала. От старите ще гледам само Дифайънс, но и за него не съм много въодушевена…