Форуми Други

Игра: Как бихте реагирали ако…?

 • Автор
  Публикации
 • #28710
  Петър Атанасов
  Петър Атанасов
  Отговорник
  135 отговора

  Предлагам с цел да пораздвижим малко форума да започнем една игра 🙂 Пишещият задава въпрос – „Как бихте реагирали ако… (тук всеки си измисля някаква шантава фантастична ситуация)“. Следващият отговаря на въпроса на предишния и измисля нова ситуация.

  Та, аз започвам – Какво бихте направили ако… се разхождате по улицата и изведнъж над главата ви се появи извънземен кораб, който започне да кръжи над вас и да издава странни звуци?

  Който пръв види този пост (и му се играе) отговаря на въпроса и задава следващия 🙂

  #28723
  Валентин Стайков
  Валентин Стайков
  Участник
  6 отговора

  Бих започнал да тичам към най – близкото скривалище и по пътя да търся каквото и да е оръжие 😀 Все пак надеждата умира последна!

  Как бихте реагирали ако… незнайно как се озовете в далечното минало и разберете, че сте владетел на богата империя която е в мирни времена и просперира? 😀

  #28724

  e01
  Отговорник
  26 отговора

  Интересна игра, включвам се веднага 🙂

  Та, първо бих се поогледал, за евентуални врагове, все пак се озовавам на непознато място а историята помни, почти всички подобни владетели са били саботирани от приближените си. Когато изчистим тия недоразумения бих се поглезил малко. След това според зависи от времето в което съм попаднал бих се понапънал да дам нещо на света, я колело, топла вода електричество за друго едва ли ще ми стигне капацитета 😉

  Въпрос до следващия, ако тази вечер се пробудиш от остра болка във врата и разбереш, че вече си вампир а ти си призован(а) да бъдещ част от вампирско движение борещо се с върколаци?

  #28744
  Петър Атанасов
  Петър Атанасов
  Отговорник
  135 отговора

  Първо ще вдигна купон, защото това означава, че ще живея вечно и ще бъда вечно млад и красив 🙂 След това ще видя не може ли да сключим мир с върколаците, за да не си вгорчаваме един на друг живота, ами да си живеем мирно и спокойно 🙂

  Следващ въпрос: Как би реагирал ако… на вратата ти звъннат Батман, Супермен, Железния човек и Хълк и ти кажат, че трябва да претарашат апартамента, защото у вас се крие суперзлодей, който иска да унищожи вселената?

  #28745
  Петя Ивайлова
  Петя Ивайлова
  Участник
  121 отговора

  Ако са истинските, ще им позволя – може пък наистина да се крие, без да знам… И ще искам автограф и снимка с Железния човек и Батман. 🙂
  Следващ въпрос: Как би реагирал, ако близък приятел ти каже, че е извънземен, който от години обитава Земята, но е дошло време да я напусне, защото планетата скоро ще бъде унищожена?

  #28756
  Григор Василев
  Григор Василев
  Участник
  13 отговора

  Ще го разпитам за повече информация и ако наистина ни се вижда края, ще го помоля да ме вземе с него 🙂

  Как би реагирал, ако чуеш гръм зад къщата, погледнеш през прозореца и видиш, че в задния ти двор се е разбил извънземен космически кораб?

  #28779
  Петя Ивайлова
  Петя Ивайлова
  Участник
  121 отговора

  Звъня на 112 и междувременно се опитвам да запиша клип с фотоапарата си, като се надявам да не ме видят 🙂
  Следващ въпрос – малко е изтъркан, но обичам този филм и дилемата, затова : Ако бяхте в ситуация, подобна на тази, в която попада Нео от „Матрицата“ – кое хапче бихте избрали – синьото или червеното и защо? (Уточнявам – червеното ще ви покаже Истинският свят, каквото и да означава това, а синьото ще ви остави в реалността, която познавате)

  #28780
  Валентин Стайков
  Валентин Стайков
  Участник
  6 отговора

  Като цяло зависи от доста неща, но в 99% от случаите бих избрал червеното. Като цяло тая идея е залегнала дълбоко в погледа ми върху света. Винаги съм искал да знам истината (за каквото и да е) дори и да боли и особено много мразя някой да ми прилага „благородна лъжа“…това все пак ми бърка и в правото на свобода.

  Как би реагирал/а, ако осъзнаеш, че си затворен/а в собственото си тяло, но някой друг го контролира. Ти си просто зрител на злините които някой извършва чрез теб 😀

  #28796
  Мира
  Мира
  Отговорник
  100 отговора

  Първоначално ще се панирам. След като се поусъзная, ще започна да изпробвам дали имам някаква власт, каквато и да е над тялото. Подсъзнателни неща, като да се почеше някъде, познат жест и тн. И така малко по малко ще си върна контрола над тялото и после ще се крия в дън земя, защото няма да има как да се оправдая за сторените злини :D.

  Kaк би реагирал, ако при теб дойде човек, каже ти че си агент под прикритие на Земята и сега е време да изпълниш мисията си (да доведеш човечеството до края му). Разбира се ще ти покаже доста убедителни доказателства.

  #28798
  Петър Атанасов
  Петър Атанасов
  Отговорник
  135 отговора

  Ще му кажа да не ме занимава с глупости и че не ми пука като какъв са ме изпратили. Щом не помня такова нещо и щом в момента ми харесва човечеството, няма да го унищожавам – да си гледат работата 🙂

  Как би реагирал, ако от правителството дойдат при теб и ти кажат, че извънземни съществуват и сме на прага да осъществим първия контакт с тях, а специален софтуер те е избрал като най-подходящия човек да го направи?

  #28979
  Петя Ивайлова
  Петя Ивайлова
  Участник
  121 отговора

  Ами бих се съгласила да се срещна с извънземните, защото звучи интересно, но ще се усъмня относно това защо точно аз трябва да съм избраната… При всички положения – наистина искам да видя извънземни (ако съществуват), а ако има възможност това да стане в контролирана ситуация, би било страхотно. 😀

  Въпрос към следващия – би ли се заселил на друга планета (като Марс), ако знаеш, че няма как да се върнеш и защо?

  #29129
  Петър Атанасов
  Петър Атанасов
  Отговорник
  135 отговора

  По-скоро не бих. Имам твърде много хора на Земята, които обичам и от които не бих искал да се разделям. Плюс това ми харесва да живея в цивилизация и сравнително свободно (като свободата включва много възможности за прекарване на времето), докато там или постоянно ще трябва да върша нещо по базата, или ще умирам от скука, а същевременно много от удобствата ще ми липсват.

  Въпрос към следващия – Представи си едно бъдеще, примерно след 15 години. Тостерите вече могат да говорят, имат изкуствен интелект. Как би реагирал/а, ако тостерът ти каже, че е лудо влюбен в теб? Как ще се отнасяш в бъдеще с него и за какво ще си говорите (ако изобщо реакцията ти включва запазване на тостера)?

  #29824
  Ваньо Отровния
  Ваньо Отровния
  Участник
  1 отговора

  1. Бих и обяснил, че е прекалено гореща за мен, пък и репродукцията е невъзможна.
  2. Ще си купя и говореща хот-дог машина и ще ги запозная, защото всеки знае, че щастливите тостери никога не ти загарят филийките.
  3. Ще им обясня да се обичат само с вдигнати предпазители, защото не искам да ми напълнят кухнята с малки домакински уреди.

  Въпрос: Какво правим, когато настъпи зомби апокалипсиса?
  3. Къде ще търсите сигурно убежище?
  2. Сам/а ли ще тръгнеш,за там, или с компания?
  1. Ще си наобиколиш ли приятелите и роднините, при положение че може да са зомбясали и да ти се наложи да ги изтребиш?

  #30117
  delphinspace
  delphinspace
  Участник
  6 отговора

  Търся сигурно убежище сама. Няма да наобикалям никъде за да търся някого. Защото при подобни обиколки мога да налетя на други зомбита. Мога да потърся някого единствено ако съм сигурна, че е изнамерил серум срещу зомбита, който работи на такъв принцип с водата, че да е достатъчно за всички, когато започнем да ги поливаме с маркучи или обстрелваме с водни пистолети. 🙂

  Как бихте реагирали, ако влизайки в пещера, която трябва да изследвате, се натъкнете на извънземни, които се опитват да разчетат някакви древни стенописи и да ги обезличат след това?

  #30118
  Мира
  Мира
  Отговорник
  100 отговора

  Ще им се навикам какви долни боклуци са, че се опитват да заличат следи от миналото (най-вероятно от други извънземни цивилизации) и ще ги изнудвам да ме научат на технологиите и знанията си, за да си мълча (ще се моля да се хванат и да не знаят, че хората ще ме помислят за куку, ако почна да разправям такива неща).

  Как бихте реагирали, ако на гости ви дойде починал роднина и ви каже, че теста е минал успешно и сте удобрени за полета към Земята, за да изключите симулацията трябва просто да се самоубиете 😀

 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.