Syfy обявява лятната си програма

„Еврика“, „Хранилище 13“, „Хейвън“ се завръщат, а „Алфи“ и „Червена фракция: Началото“ виждат бял ден

Американската телевизия за научно фантастични продукции обяви лятната си програма. Юни и Юли са интересните месеци за сериалите, които ни интересуват и които почиваха твърде дълго.

Години наред „Хранилище 13“ и „Еврика“ докарваха рекордни рейтинги на syfy в летните вторнични вечери. От тази година започват да се излъчват в понеделник вечерта (вторник сутринта българско време).

Eureka започва да показва втората половина от четвъртия си сезон на 11 юли. Героите ни продължават да се справят с последствията върху съвремието ни от кратката им разходка до 1947. Инцидент от астрономически пропорции обаче предизвиква учените да се заемат с най-амбициозния им блестящ проект досега. Но нищо не блести така, както излизането на някои от градските тайни наяве.

В Warehouse 13, който също се завръща на 11 юли, веднага след „Еврика„, агентите трябва да се справят с неочакваното заминаване на Майка. Но Арти не губи време в търсене и бързо довежда свежа кръв в групата – Стийв Джинкс, който ще бъде изикран от Арън Ашмор от „Смолвил„.

Същата вечер (11 юли) ще дебютира и новият проект на телевизията, Alphas – екип от хора със специални способности, който пази обществото от другите като тях. Прясно копиран от „Герои“ и „Х-мен“, сериалът продължава да задоволява глада на публиката за хора със свръхестествени способности.

Haven се завръща за втори сезон на 15 юли. Единственият нов сериал за 2010, който доживя за втори сезон (за разлика от „Каприка“ например), базиран по роман на Стивън Кинг, продължава всеки петък. Одри Паркър продължава да разкрива мистериите на привидно спокойното градче Хейвън, както и да се рови в тайните на собствената си връзка с мястото. Към актьорския състав се присъединява Винеса Антоан от „Да бъдеш Ерика“.

Към програмата на телевизията се добавят и множество риалити шоута като „Haunted Collector“, „Legend Quest“, „Hollywood Treasure“ и „Ghost Hunters International“.

„Червена фракция: Началото“, телевизионният филм, за който писахме през февруари, ще бъде излъчен на 4 юни. Историята от бъдещето на Марс ще включва цяла плеяда от любими актьори – Брайън Джей Смит („Старгейт Вселена“), Робърт Патрик („Терминатор 2: Денят на страшния съд“, „Досиетата Х“), Кейт Върнон („Бойна звезда Галактика“), Гаред Дейвид-Лойд („Торчууд“), както и талантливи изпълнители извън научната фантастика като Тамзин Мърчант („Тюдорите“) и Дейвън Грей („Декстър“). При успех в рейтинга, ще видим и сериал от същата Вселена, създадена от първата игра Red Faction още през 2001.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |