2 коментара
twd7

Какво да очакваме от Живите мъртви?

Трейлъри за предстоящитe епизоди на The Walking Dead и Fear the Walking Dead.

Продължаваме да се ориентираме в морето от трейлъри, в което плуваме след конвенцията за фенове на комиксите и фантастиката Comic Con 2016 в Сан Диего. Време е да обърнем внимание на зомби сериалите, които се представиха доста успешно там – „Живите мъртви“ и „Пази се от живите мъртви“.

The Walking Dead подразни много хора с финала на последния си сезон, в който уби един от главните герои, но не показа кой точно. Въпреки разочарованието на зрителите от евтиния трик за привличане на рейтинг, целта беше постигната – феновете дискутират и спекулират оживено кой е най-вероятният кандидат за изгонване от зомби-сериала. Панелът на AMC на конвенцията се възползва от натрупаното напрежение и допълнително наля масло в огъня, но и показа нови персонажи, които ще се присъединят към плеядата от герои. Един от тях е „крал“ и си има тигър за домашен любимец! Вижте повече в трейлъра за седми сезон:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Въпреки че жертвата на Ниган и неговата вярна бухалка Люсил остана основна тема на презентацията, разклонението „Пази се от живите мъртви“ също получи заслужено внимание. Втората половина от втори сезон ще започне да излиза след по-малко от месец и феновете изгарят от нетърпение да разберат накъде са насочени сюжетните линии от първия пакет епизоди тази година. Ник напуска групата и започва да се оправя сам, но ще се забърка с неприятни бандюги, а останалите ще попаднат на зловещ хотел в търсенето си на нов подслон и дом. Травис и Крис пък ще бъдат повод на сценаристите да покажат, че и Мексико е превзето от зомби-епидемията. Вижте трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Новите епизоди на The Walking Dead ще започнат да излизат на 24 октомври, а тези на Fear the Walking Dead – на 22 август.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата