1marvel-defenders-trailer-release-date-11

Новини и трейлъри за Марвелските сериали на Нетфликс

ТВ-вселената на Марвел става все по-сложна… и по-мрачна..

ironfirstposterНовината, че ще има трети сезон на „Деърдевил” беше официално потвърдена преди дни на Comic-Con, което, ако е изненадало някого, то е било само защото обявеното преди време подновяване е било само неверен слух (който чак сега се е оказал истина). Сериалът за слепия супергерой ще продължи с трети сезон през 2017 г. Както вероятно знаете, успехът на „Деърдевил” повлече крак и на останалите супергеройски сериали, продуцирани от Нетфликс.  Поръчката за разклонението „Наказателят”(с протагонист Франк Касъл, с когото зрителите се запознаха във втория сезон на „Деърдевил”) също беше официално потвърдена (което също е странно, тъй като новината уж беше официална още през април).

luke cageТретият сезон на „Деърдевил” ще бъде излъчен след дългоочаквания сборен сериал „Защитниците” („Defenders”), който ще събере познати и непознати супергерои, чието бойно поле са изпълнените с престъпления улици на Ню Йорк. А именно: Мат Мърдок, Джесика Джоунс, Люк Кейдж и Железният юмрук (Дани Ранд). Според вице-президентът на Marvel Television, всеки от тези персонажи вижда света от собствена перспектива, въпреки общата им цел – да се борят срещу престъпността. Тяхната група е много различна от тази на „Отмъстителите” и съответно тонът на шоуто ще бъде много по-приземен и мрачен. На Комик-Кон беше излъчен (нещо като) трейлър на сериала, който представя едно ефектно лого:

https://www.youtube.com/watch?v=wBZtM8q2Z1g

Междувременно, предстои да видим и първи сезон на „Люк Кейдж”, персонаж, когото неизкушените от комикси зрители познават като неуязвимия приятел на Джесика Джоунс. Премиерата на сериала ще бъде на 30-ти септември. В главната роля е Майк Колтър, а за сюжета все още не се знае много – освен това, че Кейдж ще защитава жителите на Харлем от някои особено амбициозни гангстери. За Luke Cage също има тийзър.

https://www.youtube.com/watch?v=Ymw5uvViqPU

Последният сериал от супергеройската колекция на Нетфликс, който беше анонсиран на Комик-Кон, е „Iron Fist”. Железния юмрук или Дани Ранд е единственият „защитник”, когото зрителите още не са виждали. Той е кунг-фу майстор, способен да призовава тайнствената сила на „Железния юмрук”. Премиерната дата на този сериал все още не е обявена, но вероятно ще бъде преди тази на „Защитниците”, по някое време през 2017 (както е видно от постера с дракона). В главната роля ще се превъплъти Фин Джоунс, а сюжетът ще проследи историята на неговия персонаж, който след години отсъствие (и усърдна тренировка в мистичния манастир Кун-Лун), се завръща в Ню Йорк, за да се изправи срещу миналото си.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата