guardians-of-the-galaxy-2-teaser-poster

Първи тийзър за „Пазители на галактиката 2“

Guardians of the Galaxy vol. 2 показва първи кадри.

Те отново са тук! Звездният господар все още е смотан танцьор във вселена на бойни извънземни, но поне разполага с приятелската подкрепа на Дракс. Гамора е винаги готова за битка, дори срещу „сестра“ си, а енотът не пропуска да пробие дупка с лазерния си пистолет, носейки бебето Грут на гърба си. Това са кадрите, които виждаме в първия тийзър за „Пазители на галактиката 2“. Ако сте харесали първия филм колкото нас, то сигурно и вие сте развълнувани:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Не е изненадващо, че толкова рано (половин година преди премиерата) тийзърът не показва нищо за сюжета, освен че любимите ни герои се завръщат. От слуховете и комиксите знаем, че Небула (синята „сестра“ на Гамора), която в първия филм работеше против Пазителите, сега ще се присъедини към тях. Кадрите са били показани и на Ню Йорк Комик-кон, като посетителите там са видели и допълнителен материал, който тепърва ще се пуска на масовата публика.

За много от зрителите, „Пазители на галактиката“ се оказа любимия филм на Марвел, дори и без в него да участват емблематични супергеройски образи като Железния човек или Капитан Америка. Ето защо очакванията за втората част са много високи и силно се надяваме Джеймс Гън (режисьорът) да ги оправдае. Този тийзър ни дава основание за надежди, дори само заради едносекундната поява на Грут, за когото мнозина искат собствено разклонение (колкото и странно да звучи идеята за филм, фокусиран върху бебе-дърво).

Премиерата на Guardians of the Galaxy vol. 2 е на 25 април 2017.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата