luci1

Информация за втората половина на втори сезон на „Луцифер”

Сериалът ще продължи да се излъчва от първи май

Изображение с име: luci2Ако сте сред почитателите на „Луцифер”, вече знаете, че добрите рейтинги доведоха до подновяването му за трети сезон, както и до удължаването на два пъти на текущия сезон на сериала, който в крайна сметка се оказа с 22 епизода.

Въпреки това, преди дни изпълнителният продуцент заяви, че финалът на втори сезон ще бъде представен в 18-ти епизод, както е било планирано първоначално, а допълнителните четири епизода ще бъдат излъчени през есента. Причината за това е, че настоящата арка е планирана предварително до най-малките детайли ( ! 😉 ) и режисьорът не може просто да вмъкне „бонус” епизодите насред сюжета. Вместо това, те ще позволят на създателите на сериала да си „поиграят” с персонажите и жанра – иначе казано, действително ще се превърнат в бонус за истинските фенове и няма да бъдат част от нова сюжетна арка. Зрителите, които харесват протагониста и обичат епизодичните сериали, могат само да се радват – един от въпросните епизоди ще бъде посветен на първите дни на Луцифер в Лос Анджелис; вероятно и останалите ще бъдат посветени на ретроспекции или на някои от основните персонажи.

Втори сезон ще продължи да се излъчва всяка седмица от първи май (за българските зрители – 2-ри), след края на (изключително) дългата тримесечна почивка.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата