Информация за втората половина на втори сезон на „Луцифер”

Сериалът ще продължи да се излъчва от първи май

Ако сте сред почитателите на „Луцифер”, вече знаете, че добрите рейтинги доведоха до подновяването му за трети сезон, както и до удължаването на два пъти на текущия сезон на сериала, който в крайна сметка се оказа с 22 епизода.

Въпреки това, преди дни изпълнителният продуцент заяви, че финалът на втори сезон ще бъде представен в 18-ти епизод, както е било планирано първоначално, а допълнителните четири епизода ще бъдат излъчени през есента. Причината за това е, че настоящата арка е планирана предварително до най-малките детайли ( ! 😉 ) и режисьорът не може просто да вмъкне „бонус” епизодите насред сюжета. Вместо това, те ще позволят на създателите на сериала да си „поиграят” с персонажите и жанра – иначе казано, действително ще се превърнат в бонус за истинските фенове и няма да бъдат част от нова сюжетна арка. Зрителите, които харесват протагониста и обичат епизодичните сериали, могат само да се радват – един от въпросните епизоди ще бъде посветен на първите дни на Луцифер в Лос Анджелис; вероятно и останалите ще бъдат посветени на ретроспекции или на някои от основните персонажи.

Втори сезон ще продължи да се излъчва всяка седмица от първи май (за българските зрители – 2-ри), след края на (изключително) дългата тримесечна почивка.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |