Dragon-from-Game-of-Thrones-Season-7

Великата война е тук!

Първи трейлър за седми сезон на Game of Thrones!

Крайно време беше! Най-накрая епични кадри от предстоящия предпоследен сезон на хитовия сериал „Игра на тронове“. Денерис вече е на родна земя, а последните Ланистър (които имат значение) държат Железния трон, но са оградени от врагове от всички посоки. Джон Сноу е новият крал на Севера, но държи змия в пазвата си. И докато живите се карат кой да седи на грозния стол, мъртвите напредват към земите им…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Макар и да е кратък, трейлърът успява да събере поне по един кадър за всеки от важните герои. Кит Харингтън вече обеща, че темпото в седми сезон ще бъде още по-бързо и от това в шести, което вероятно означава, че ще имаме по някоя важна смърт или епична битка за всяка от седемте серии. Армията на Денерис видимо атакува някакъв замък и минава по много дълга крепостна стена, но не можем да сме сигурни къде точно е това. Може би виждаме за първи път Кастърли Рок, кралството на Ланистър?

В момента трейлърът е на 20-то място по популярност в българския youtube, което само потвърждава колко популярен е сериалът и по света, и у нас. HBO ще започне да пуска новите епизоди на 17 юли – идеален начин да смрази кръвта ни посред лятото.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата