Последни коментари


Петя Ивайлова

Според мен, истинските писатели пишат за себе си, а ако станат известни, това е бонус.


Иван Петков

Доста трябва да те влече, за да пишеш в продължение на 10 години преди да ти харесат нещо и после още толкова докато някой се навие да ти вземе роман. Любопитно ми е какъв е този Starfish, но мразя да чета на английски. Дано някой го преведе на български да го публикува. Слепоглед е невероятна книга, дано Питър Уотс да има още да се развива и да пусне някой друг шедьовър, който да му бъде магнум опус, а не само с това да си остане.


Миро

Да, качеството е много добро този път, предполагам и 7 ще изтече ама другата седмица така, че нападайте!


рин

Тези, които продават в случая АМС, винаги ще искат всички пари да отиват при тях, а не при работливите пчелички от които идва меда. Това е капитализма и бизнеса. Пчеличките докато носят мед, кралете и кралиците и мед ще имат и на кого да го продават ще имат, пчеличките са вечните роби, така са родени. Да не говорим за актьорите, които са някаква смеска между пчелички и мухички, а всички знаем, че мухи на мед не оцеляват и walking dead е много добър пример за това – печелившата формула.


рин

хм, тъкмо сутринта изгледах 5ти, 6ти е 2гб hdtv и ще се гледа докато все още ми е топло от предния епизод. Няма смисъл от чакане щом е с хубаво качество.


Петър Атанасов

Аз четвърти го гледах изтекъл и съжалих – беше лошо качество, а сцената накрая заслужаваше да се гледа на хубаво. Този път ще чакам до понеделник. Дано се опазя от спойлери, че фейса дебне.


Миро

Айде честит изтекъл 6 епизод… епичен и доста тъжен, но се очакваше 🙁


Иван Петков

Приличен хорър. Този екип явно не се опитва да измисля нови начини да ужасява, а просто умело прилага вече измислените. В което няма лошо – не оставаш изненадан приятно, но пък и не оставаш изненадан неприятно – искаш хорър, получаваш хорър.


Петър Атанасов

В трети сезон се случват толкова много нелогични неща, че вече искам половината персонажи да измрат. Още съм на пета серия и се нагледах на глупости. Белами изведнъж подкрепя кръвожаден диктатор, Кларк убеждава Лекса „да направи първата крачка“, сякаш не е направила вече десет преди това, и последната се съгласява да подмине предателство и масово убийство с лека ръка, в името на мира… Джаспър е отвратителен ревльо, Кларк е дебела след 4 месеца ядене на трици в пустошта, Рейвън не е спряла да реве, а Телониус се побърка още миналия сезон. Ако не бяха всички толкова луди по този сериал и толкова да го хвалят, щях вече да съм се отказал от него, но хайде, ще изтърпя до края на сезона, в случай че нещо се подобри. Но ако тези мързеливи сценарии продължат, четвърти ще го пропусна.


Петър Атанасов

Дотук виждам само положителни ревюта за тая игра и ми изглежда все по-яка. Айде някой да я пробва и да сподели мнение 🙂


Мартин

Става сериалчето, не е най-донрият но все пак става. Самият факт, че са на краят на 3ти сезон означава, че сериалът е достигнал желаният рейтинг и резултат като цяло. Така работят в тази индустрия – много сериали бяха прекратени поради нисък рейтинг и щем този не е значи има хора които го гледат. Лошото е, че няма субтитри за всеки епизод….


рин

Уоу! Рисунките на Джеймс! 🙂


Петя Ивайлова

Хм, тази песен я свързвам по-скоро с парад, отколкото с хорър (понеже мелодията често се изпълнява от оркестрите за духова музика). Но това е може би защото не гледам достатъчно хоръри))


Петър Атанасов

Доста хвалби ще трябва да изчета, за да му дам шанс. Определено не ме грабва.


Нед Недев

Имам опасения, че това ще ми хареса 😀


Петър Атанасов

Тийзърите за „Зловеща семейна история“ са отново зарибяващи. Дали ще успеят тази година да създадат свястна и издържана история?


Славяна

Сериозно ли няма какво друго да филмират, че решиха да е тази изсмукана от пръстите, плоска, не добре написана книга.. най-изгубените няколко дни в живота ми докато я прочетох. Мразя да оставям книги недочетени, но тази е най-голямото ми съжаление.


Нед Недев

Пробвах го преди седмица, но ми е доста долнопробен. Актьорската игра сериозно куца.


Петър Атанасов

Стискаме палци. Аз все пак съм доволен, че доживяхме края на Цикъла на боговете и трилогията за мравките. Ще се радвам да видя и още от него, но ако не се продава толкова добре, разбирам защо не го издават.


GabrielGray

Май само аз му се радвам хахах иеи ^^ Дано и бюджета му увеличат за по-сносни ефекти XD


Петя Ивайлова

Аз следя страницата му във Фейсбук – не разбирам това, което пише, защото всичко е на френски, но видях, че има много нови неща. Надявам се скоро поне нещо от тях да бъде издадено и на български.


Илиян

Хора, този човек понястоящем почти всяка година вади по 1 нова книга , изчел съм всичко негово , което е издадено на български и съм сигурен ,че това ,което вади в мометна е уникално ! Дайте по някакъв начин да покажем на издателството ,че искаме този автор да бъде превеждан.


рин

Оха, кой се завръща в Суперменски сериал… Ерика Дюранс! 😃 на 0:51 от видеото 🙂 Новата майка* на Кара. Умря им сериала с Майкъл Шанкс и Ерика се завръща при супермените (гърлите) и сега остава и Шанкс да се появи я там или в Стар Гате: Оригинс.


Петя Ивайлова

Безпокоя се за финала на „12 маймуни“ – Тери Маталас каза (по време на Комик Кон панела) нещо в смисъл, че добър финал не винаги означава щастлив финал… А, и освен това направо отрече, че Дженифър е Майка на Коул – всички си го мислеха, но наистина е по-добре да не му е майка; спомням си как му налиташе в първите сезони))


Мира

Калиста Флокхарт в Супергърл 😊Аз имах големи очаквания за новината за старгейт.
Надявах се на нов сериал пр.: Старгейт Команд 🙂
А то прекуел, 10 минутен, на платформа – за бабата на старгейта 🙂Аз имах големи очаквания за новината за старгейт.
Надявах се на нов сериал пр.: Старгейт Команд 🙂
А то прекуел, 10 минутен, на платформа – за бабата на старгейта 🙂


e01

Аз лично се притеснявам да не би твърде много да съм идеализирал старгейт и да подходя с твърде големи очаквания към продължението. Няма спор обаче, че това може би е най-очакваното.


Миро

Аз докато не кажат че ще направят нов сезон на Вселената или на Атлантис няма да съм 100%доволен. Добро начало, но ме съмнява че ще е нещо завлядяващо…. не виждам какво толкова ще ни разкажат което не знаем


рин

Ехее, 1во априлската шега на Петър, взе, че тръгна да става реалност… 🙂 Дано да става нещо от това „Stargate: Origins“За „Тийн вълк“ донякъде се радвам, защото света, който Джеф Дейвис е създал е наистина интересен. Ще се радвам, ако направят сериал, който обаче да се отърве от „тийн“ в името си и да се фокусира на малко по-зрели персонажи, просто защото ще си бъде разнообразие (драмите не са се изхабили толкова безпощадно, колкото например в „Дневниците на вампира“ и „Свръхестествено“.
Просто макар и нелепото име, сериала е наистина интересен (без 4-ти сезон) откъм мистерия и свръхестествени ужаси (и легенди)…
Понеже се чувствам върл фен, искам и да споделя, че в сезон 5 имаше един много интригуващ епизод, който се фокусира на историята на ловците на чудовища… Действието се развиваше във Франция преди около 200-300 години и им се получи повече от добре, дори беше може би най-добре заснетия и режисиран епизод от целия сезон… За историята пък си личеше, че може да се развие много повече, но я зарязаха по някаква причина (може Джеф да я възроди чрез един от тези евентуални сезони-антологии…)

[…] “Нов проект на Freeform ще бъде сериал, на име Cloak and Dagger. Клоук и Дагър или Наметало и Кама са супергерои от комиксовата вселена на Марвел (в случай, че не ви стига бройката такива в момента). За тази адаптация още не се знае нищо, дори няма наети сценарист и режисьор или пък потвърждение, че ще се развива в общата марвелова вселена (въпреки че последното е близко до акъла). Двамата главни герои тук са тийнейджърите Тайрон Джонсън и Танди Бауен – Наметалото и Камата, които получават силите си след като им е инжектиран синтетичен хероин. За първи път се появяват на хартия през 1982 г. в брой 64 на Peter Parker, the Spectacular Spider-Man. Двамата участват на страната на Капитан Америка в комиксовия оригинал на „Войната на героите“ (която скоро ще гледаме на кино). Суперсилата на Наметалото е, че може да обгръща други хора в тъмнина, а на Камата – че може да изстрелва светлинни ками. Двамата бързо разбират, че работят най-добре в екип, а бушуващите помежду им чувства правят сложния им свят още по-труден за преживяване. – Текстът е собственост на SciFi.bg. Прочетете цялата статия тук. […]Страхотно! Дано успеят да го пуснат до края на 2018…


GFoxxx

Филма ми хареса, но не мога да не уважа мнението ти, най-малкото е добре аргументирано. Въпреки, че не е сериозно да започнеш поредица от третия филм…
Първия е най-добър между другото 😉


Петър Атанасов

Мда, вече са над половината. Подозирам, че много хора, които изобщо не са фенове на сериала и не го гледат, са се включили да дислайкват, защото са чули по новините за поредната политкоректна агитация и са побързали да реагират над това посегателство срещу традиционните им ценности.


Петър Атанасов

Мен ме дразни, че не им се виждат главите 😀


infi
infi

Жалко че не ви е харесал 🙂 за мен от към сценарии имаше малко слабост, но всичко друго му беше на ниво.


Михаил Станев

Постерите (на заглавната картинка), които бяха публикувани заслужават да се отбележат. Харесват ми повече от тези за предните филми… този червен цвят 🙂


Петя Ивайлова

И аз искам разнообразие, но ако сега Докторът се влюби (като 10-ти и Роуз), ще е някак странно. Впрочем, нехаресванията на видеото се увеличиха драстично (над една трета от гласовете), но според мен това е някаква агитка – навсякъде другаде виждам повече положителни коментари.


Петър Атанасов

Според мен няма как да се промени твърде много, даже напротив, досега беше твърде застояла работата. Голяма работа, че Бил била лесбийка, пак беше абсолютно същата като всички останали придружителки. Искам нещо различно – извънземно в ТАРДИС, жена доктор, мъж придружител, трима придружители, без придружители, искам да се експериментира 🙂 Иначе да, има опасност да се отблъснат много фенове, има риск да се обърне на феминистка пропаганда, но пък има и потенциал да се създадат готини свежи истории. В крайна сметка който не играе, не печели 🙂


Петя Ивайлова

Доживяхме и това 🙂 Чудя се как ще се отрази на сериала в последствие – сега уж всички са положително развълнувани, но няма ли да се промени твърде много динамиката на шоуто?


рин

Ето ти за Арес – http://sparotok.blogspot.bg/2014/10/blog-post.html
Ето ти фалшификацията на комунягата Бешевлиев с измислицата фентъзи Тангра, като надписа е Г,Т,А, и Г,Г,Р,А,Л на съвсем друг ред. Никъде, ама никъде няма записано, че българите имат бог Тангра, абсолютно никъде. – http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/1941270/an/0/page/20

Ако в главата ти има някаква фантасмагория за Тангра, то явно имаш фалшиви неща за историята на народа си, така както го диктуват политиците и фалшификатори от време оно. В шумер има записан епитет Денгри, Тенгри от малка група траки наречени гутей, но това е чак в Шумер време оно, като тези имена са епитет на ЗЕВС, който не е гръцки. Гърците окрадаха почти всичко българско(тракийско), но не успяха да откраднат Орфей, Рез, Цар Мидас, Ахил и други. Та…

Препоръчвам ти книгите на Асен Чилингиров, Владимир Георгиев, Ганчо Ценов, Методи Попов, Цани Гинчев, Юлия Хаджи Димитрова, Александър Мошев, Данаил Юруков и други, както и блогът на Павел Серафимов. Ако ползваш FB има една много голяма група от хора, занимаващи се с въпросът за нашият произход има и историци и археолози и политици дори се гушат там, “ Големите 5 лъжи за историята на България и българите „, може и от там да почетеш това онова.


рин

Какъв е този Тангра, че трябва и да е свързан с нашият Арес???


Петя Ивайлова

Арес е най-отблъскващият бог в гръцката митология. Къде пише, че е свързан с Тангра?


рин

Ех, дълго чакахме. 🙂 Браво и на двамата. 🙂 Останаха 2 от 2. 🙂