Нови кадри от Spider-Man, Kingsmen, It, Wonder Woman

Трейлъри и реклами за „Жената чудо“, „То“, „Спайдър-мен: Завръщане у дома“, „Kingsmen: Златният кръг“.

2017 година продължава да ни радва с кино хитове. „Логан“ и „Пазители на галактиката vol. 2“ се оказаха най-добрите попадения до момента, но тепърва има да ни ухажват. Тази седмица например ще гледаме „Пришълецът: Завет“, на когото също някои възлагат надежди.

По-натам ще гледаме и други филми, за част от които се понасъбраха трейлъри и реклами. Половината са тук благодарение на MTV Movie & TV Awards – церемонията от предишната вечер беше украсена с нови сцени от „То“ и „Спайдър-мен: Завръщане у дома“. Новата адаптация на един от емблематичните романи на Стивън Кинг отдавна се чака от феновете, но маркетинговата кампания за момента е скромна и не показва кой знае какво. Сценката от снощи включва влизането на децата в канализацията и един зловещ кадър с червените балони на Пениуайз. Премиерата е на 8 септември.

Наградите на МТВ ни донесоха и още един полутрейлър-полуклип, този път за Спайдър-мен, който се завръща у дома при Марвел след дългогодишни опити на Сони да го експлоатира за пари. Първата сценка от клипа буквално показва как Питър Паркър се завръща у дома, но там го чака изненада, а във втората е подложен на забавен кръстосан разпит от своя съученичка (която може би ще бъде Мери Джей Уотсън за тази интерпертация). Премиерата на „Спайдър-мен: Завръщане у дома“ е на 8 юли.

Във втория филм от шпионската поредица с фетиш към черната комедия Kingsmen уискито ще заема по-важна роля и от костюмите, чадърите и обувките в първия. Явно именно то е дефиниращата черта за американските Statesmen, защото вече в две промота е централен елемент. Въпросната марка от Кентъки е реално съществуваща и е сключила партньорство с продуцентите на филма да има здраво продуктово позициониране. Вероятно и затова предишната реклама (която предпочетохме да ви спестим) беше повече за уискито, отколкото за филма. Тук смесването на елементите е малко по-успешно, макар че ако сте алкохолизирани, това определено ще ви помогне да я харесате повече. „Kingsmen: Златният кръг“ излиза на 22 септември.

Завършваме с „Жената-чудо“, която много усилено се опитва да спаси DC и Warner Bros. от провал на тяхната споделена вселена, макар и малцина да вярват, че ще го направи. В последните седмици интернет усилено се занимаваше с подмишниците на Гал Гадот в сцена от трейлърите. Отначало те били по-бели от останалата част от кожата й (защото все пак са подмишници и са обезкосмени), но някои фенове вдигнали патардия, че на Жената чудо не й трябвало да се обезкосмява и разликата в цветовете не изглеждала адекватно. В отговор, DC оцветиха подмишниците да са в същия тон като останалата част от кожата й и включиха „поправената“ сцена в нова реклама, което още повече ядоса феминистките… Тук сме пропуснали разгара на тази абсурдна дискусия, но явно в САЩ е била основна тема за феновете на амазонската принцеса и посланието, което се очаква тя да отправи към публиката, а именно, че жените могат да са също толкова способни супергероини, колкото и мъжете. Сякаш не знаехме. Както и да е, ето и последния трейлър, който трябва окончателно да ви зариби да ходите на кино и да докажете, че жените могат и да привличат също толкова зрители в салоните и да вадят толкова пари, колкото мъжете. Макар че ако след предните две разочарования сте скептични и не го направите, едва ли ще ви обвинят в сексизъм – опитите да се обясни провала на новите „Ловци на духове“ с това удариха на камък. Премиерата е на 2 юни.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |