Форуми Кино

Карибски пирати 4

 • Автор
  Публикации
 • #24544
  Петър Атанасов
  Петър Атанасов
  Отговорник
  135 отговора

  Някой гледал ли го е вече? Има ли отзиви?

  #24629

  gerinka
  Участник
  5 отговора

  От две-три седмици се каня 😀 Обещавам, като го изгледам ще пиша. Засега можем да отворим някоя темичка на X-men First Class :X

  #24635

  Влади Неколов
  Участник
  3 отговора

  Разочароваха ме, да ви кажа. Никога не съм бил от големите фенове на поредицата, но и малкото качества, на които до сега ѝ признавах, бяха в сериозен дефицит в последната част 🙁

  #24663
  Мира
  Мира
  Отговорник
  100 отговора

  И на мен не ми хареса. Доста се поизмъчих докато стигна края. Първите три филма ми харесаха, но този въобще не им се е получил. Може да се каже даже, че е доста скучен.

  #24688

  rado84
  Участник
  4 отговора

  На мен пък ми хареса и последният. Следващите Пирати обаче няма да ми харесат, защото Джони Деп спира да игра е в поредицата и вместо него ще вземат някакъв, който приличаше на избягал от лудницата индивид с метла на главата вместо коса.

  #24690

  e01
  Отговорник
  26 отговора

  Ееем, гледах го. Но не бях очарована. Идеята беше хубава (не велика, това с безсмъртието и пиенето на нещо е много използван и изтъркан метод), но всичко друго – бойни сцени, лафове, начин на снимане, изобщо всички подробности хич не ме очароваха. Заснемането не ми хареса, действието се развиваше бавно, много плоска история без изненади, изобщо – нямаше я тръпката, която я имаше в първия филм например. А обещаваха, че ще се върнат към нея. Друг път.

  #24691
  Петя Ивайлова
  Петя Ивайлова
  Участник
  121 отговора

  аз се каня да го гледам тези дни – отдавна ми стои в компютъра, и все не намирам време… Наистина ли Джони Деп няма да играе в следващите части?? Той е една от основните причини да гледам, ако е така изобщо няма да стигна до тях!

  P.S. Снощи най-после го изгледах – съгласна съм с негативните ревюта – филмът е глупав, на моменти нелеп, но всъщност беше и доста приятен. За разлика от предишните две части, които на места бяха затормозяващи, този е абсолютно неангажиращ. Джак ми беше дори по-симпатичен от преди, а импровизациите на героя в трудни ситуации ми напомниха за барон Мюнхаузен;))

  #24985

  Sjiksan
  Участник
  19 отговора

  Вече е известно и името на петият филм за Джак Спароу и компания. Той ще се казва „Карибски пирати: Мълтвите не говорят“. Филмът се очаква през 2015г.

 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.