warehouse 13

„Хранилище 13“ си заработва нов сезон

Syfy официално подновява хитовия си сериал за четвърти сезон.

Изображение с име: warehouse 13Вече е официално – американската кабеларка за научна фантастика Syfy е останала доволна от рейтингите на текущия сезон на „Хранилище 13“ и ще поръча още един сезон. Новината не изненадва никого, тъй като събирачите на артефакти отдавна имат повече от задоволителни рейтинги. Нещо повече, „Хранилище 13“ се слави като най-успешния сериал в историята на Syfy и продължава да увеличава публиката си.

„Под ръководството на изпълнителния продуцент Джак Кени, великолепният екип от сценаристи, актьори и други продължава да подобрява качеството на сериала от епизод на епизод“, казва ръководителят на отдел собствена продукция на Syfy Марк Щерн. „Warehouse 13 е заслужено най-популярният сериал в нашата история и сме много радостни, че ще го подновим за четвърти сезон.“

За съжаление, „Еврика“ също имаше статус на най-успешния сериал в историята на телевизията в началото на излъчването си, но короната му беше отнета преждевременно от „Хранилище 13“, а сезонът, който тече в момента, ще бъде последен за града на гениите. Все пак, след края му, ще има допълнителен специален епизод, който да завърши историята подобаващо.

Очаква се телевизията да поднови и новия си сериал, който партнира на двата споменати сериала за понеделник вечер – „Алфи“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата