Star Trek Renegades с първи трейлър

Финансираният от публиката пилотен епизод бележи явен напредък.

Новият капитан в Стар Трек вселената

Помните ли проекта за Стар Трек филм (пилотен епизод), спонсориран от зрителите? Става дума за Star Trek: Renegades, продукция, едно от лицата на която е Тим Ръс – известен с ролята си на Тувок от Вояджър. Освен като актьор този път Ръс ще се изявява и като режисьор.

Фазата за финансиране отмина и събраните средства от Indiegogo и Kickstarter са общо близо 400 000 долара и надвишават с доста поставената основна цел от 200 000. След като са получили необходимите си средства, хората от екипа явно не са си губили времето.

Пилотът в момента е във фаза пост-продукция и се очаква да е готов за есента на 2014. Тогава той ще бъде предложен на CBS и, като гледаме събраната от фенове сума, ще има добри шансове за поръчка на цял сезон. Но да не изпреварваме събитията и да видим първия тийзър на заглавието, който излезе тази седмица:

Както се вижда и по-горе Тим Ръс, Уолтър Кьониг и Робърт Пикардо ще се завърнат в ролите си на Тувок, Чеков и доктор Зимерман от Стар Трек вселената. В капитанския стол на междузвездния кораб ще седне Адриен Уилкинсън в ролата на капитан Лекса Синг. Шон Янг ще бъде доктор Лусиен. Актьорският състав се допълва от Брус Янг, Кортни Пелдон, Кевин Фрай, Лариса Гомес и др.

Oт екипа на Renegades обещават пилота да бъде „смел и малко мрачен“. От това изявление ясно си личи, че доста от хората от Вояджър се завръщат и в Ренегати. Все пак Вояджър се определя като най-мрачния от сериалите Стар Трек. Ето и за какво ще става въпрос:

Близо 10 години след завръщането на Вояджър от Делта квадранта, Федерацията е в криза. Планетата Реуел VII – главният източник на дилитиеви кристали за Федерацията, е изчезнала. Времето и пространството са се свили около Реуел VII и са я изолирали от всякакъв контакт с външния свят. Този феномен обаче не е естествен – някой или нещо са го причинили.

Станалото изисква драстични мерки, някои от които са извън юрисдикцията на Федерацията. Заради това Адмирал Павел Чеков, началник на разузнаването на Федерацията, се обръща към Командир Тувок – лидер на новосъздадената Секция 31. Тувок трябва да събере секретен екипаж, съставен предимно от аутсайдери и мошеници – дори престъпници. Те заедно трябва да разберат какво се е случило на Реуел VII и да предотвратят унищожаването на последния им източник на енергия. Но ще успеят ли те да загърбят противоречията си и да спрат да се опитват да се избият взаимно преди да е твърде късно?

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Мира

За сега няма епизоди. Това е пилотен епизод, спонсориран от феновете с цел да се покаже на телевизиите (CBS) и ако им хареса на тях те ще продуцират сериал, който вече ще тръгне да се излъчва.

Konstantin Peev

Ще има ли дата на пускане на епизодите му по телевизионните канали?