Може би и Супергърл ще си има сериал

Warner Bros. TV финансира поредния проект за сериал, посветен на супергерой

2615927-supergirl35Вероятно вече ви е поомръзнало да четете новини за сериали, посветени на супергерои, но поне този път става дума за супер-героиня – и по-точно не толкова известната у нас Supergirl. Тя също е персонаж от вселената на DC комикс и е създадена още през 1959г. – истинското и име е Кара-Зор-Ел. Героинята всъщност е нещо като женски тийнейджърски вариант на Супермен (в оригинал той е неин братовчед) и има доста подобна съдба. Землянското и име е Линда Лий, а способностите и са същите като тези на Супермен, но за разлика от него, тя има по-добра маскировка (носи тъмна перука, която покрива истинската и руса коса).

Изпълнителни продуценти са Грег Берланти, който участва в създаването на „Стрелата” и „Светкавицата”, и Али Адлер („Необикновено семейство”). За сега все още не са избрани актьорите, които ще участват в проекта и не е сигурно дали сериалът ще се осъществи, или ще остане на ниво пилотен епизод.

 

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Станимир Ставрев

Разбира се, че ще е. Хората обичат комикси и особено DC. Дано го направят добре, за да събере повече фенове.

Петър Атанасов

Изобщо няма да се учудя. И съм сигурен, че ще е пълно с фенове и ще е сред топ-даунлоудите в Замунда.

Nedev88

Героите на DC никога не са ме грабвали.

Миро

Кафа вече … сега остана да имам и някаква хвърката тинейджърка с мятаща от очите си лазери за тв шоу и тотално ще избухна в смях :))