Трейлър за Killjoys

Те доставят плячката в указаното от клиента състояние.

След като се разочаровахме от Ascension, но пък донякъде харесахме трейлъра за The Expanse, остана още един от огромния списък вълнуващи проекти на Syfy, за който не сме гледали нищо – Killjoys. За съжаление, там нещата засега изглеждат средняшки – компютърните анимации са на познатото недотам високо ниво, рекламното клипче не е тонално издържано, но пък актьорите изглеждат сякаш имат възможност да предизвикат симпатиите ни и, кой знае, може сценарият да е добър! Но стига голословничене, вижте трейлъра сами:

Първият сезон ще се състои от 10 епизода, в които триото междугалактически ловци летят из пределите на космоса и залавят бегълци. Очакваме и политически интриги, тъй като голяма част от епизодите ще се развиват в Куад, отдалечена планетарна система на границата на класова война. В главните роли са Арън Ашмор („Хранилище 13“), Хана Джон-Камен („Черното огледало“) и Люк Макхарлейн („Под наблюдение“). Сериалът е създаден от Мишел Ловрета, създателката на „Изгубено момиче“ и е правен от продуцентите на „Клонинги“.

Премиерата е на 19 юни.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

Ха тоз сериал почва на рождения ми ден ха хах .. еми изглевда разтоварващо и без много кичозно наблъсакни ефекти, като че ли може да има бъдеще, но преди премиерата му няма как да знаем 🙂
п.С На мен Асеншън ми хареса 🙂